denna dagen

Vissa saker som människor gör i sitt handlande kan inte jag förstå.
Vad vill man egentligen då men livet? Det gör ont att veta att man har gjort det en gång till Jag kan inte göra något men jag kan visa var jag stå någonstans visar att det inte är okej.  Det gör ont att behöva vara så tydlig för man tror att det drabbar dem inte dem själva. Jag lever för en sak eller för mina barn.
Man kan skada mig för vuxnen men absolut inte mina barn. Det inte vuxna tänker på det är att det påverkar barnen mer man tror. När de bara ställa dem här obekväma frågorna.
Var kommer de ifrån!
Jo den ser och hör allt
Älskar du dina barn så tänk efter hur du handlar i allt!❤

Har det blivit tisdag idag och jag sitter vid prästsjön.
Denna dagen har börjat bra Jag var ganska trött på morgonen men när man kommer ut i solsken och en tyst sjö där man ser hur alla djuren Var lever så kan man inte bli annat än pigg och motivation.
Jag börjar dagen med att faktiskt vara Beringskolan skolan i Örkelljunga sedan ska jag tillbaka till Mården skolan för att fortsätta mitt arbete där men det är väldigt spännande man in i en ny kapitel för att  det kommer bli ett nytt kapitel för mig och plus att jag kommer plugga.
Skön start  på denna dagen.

Jag satt och kollade igenom filmerna jag gjorde igår och det är så roligt att se vilken utveckling det har varit. Och att få för månen att få jobba på denna nya arbetsplats ett år har fått mig att tänka på att jag var vill utveckla min roll ännu mera än vad jag har med mig. Jag har idag även pratat med min specialpedagog skolan lite vad som händer till hösten men det blir bra till hösten Jag vill jobba pluggar just nu och andas
Nu hade de slut på dagen och jag ska hem och ta det lugnt min arv i benet har hoppat hela dag att jag High Life mitt ben. Nu när jag kommer hem så ska jag bara ta det lugnt och bara se vad som händer Jag tror jag slänger mig på soffan och kollar på film och sen ikväll blir det nog lite Lyxfällan och lite Sofias änglar.

Gillar

Kommentarer