Denna dag med mycket innehåll men lagom för en dag

Jag älskar att äta frukost med familjen på morgonen lite kaosigt men det familjen och det lördag. Barnen vakna med så enormt mycket energi det är så härligt och se. Vi började dagen med att ligga i sängen hela familjen och kolla på iPad då för mamma och pappa lite trötta men barnen var ganska pigga du vad bestämde sig för en film och vill och titta på det sluta med att jag lov själv i sängen och titta färdigt på detta. När det väl kommer till Lördag och jag ganska trött och jag känner jag kan ligga lite längre än vanligt för jag vet att jag inte ska upp och jobba. Så det blev inte så mycket TV efter frukosten idag men de e ganska fint och vi visa på som vi brukade göra.

Idag skulle jag iväg till en plats få prata med en väldigt nära vän till mig en syster kan man säga. Det var så skönt och få träffa henne och bara sitta och kallprata och chill snacka ändå ha ett allvarligt snack.
Visst ovan är väldigt nära och lär hända sakergör extra ont men när det väl händer då vet man att man finns för varandra och det är en av de vackraste grejerna jag vet hos den här tjejen.
En tjej som jag tänka lite mer på sig själv men har ett hjärta av guld till sin omgivning.
Jag var så upprymd efter jag kommit hem och har fått träffat henne jag älskar min lillasyster så är det bara.❤️

Sedan åkte vi ner till Helsingborg för att hälsa på en anhörig. Och när vi kom ner så var det mat och sedan har de iväg och köpa massa med gott gott på kvällen . Då kollar vi på barnfilm det blev Nike nyfiken. Jag lovar min stora att vi skulle kolla på Björn bröder två så den ska jag försöka leta fram till imorgon.

Nu börjar dagen går man till slut och jag är så tacksam för dagens innehåll dagen har varit väldigt lugn men ändå väldigt innehållsrik. Jag försöker att inte fylla helgen så mycket aktiviteter utan ha helgen till familjen. Så det väldigt skönt när man känner att man uppfyllt sitt eget mål för dagen. Det är så skönt på kvällen att få avsluta med att sitta blogga och att vara försiktig och tänka lugn och ro. 😜💕❤️ jag har under dagen SMS att några från min telefon. Det är så lätt att glömma bort att hålla kontakten man känner så många Ellas umgås man med folk hela tiden. Men det där lilla SMS:et kanske gillar någon annans då en annans vecka. Så du behöver aldrig tänka att jag skickar bara till SMS jag kanske skulle tänkt. Jag gjorde det för några veckor sedan till en kompis som jag inte träffat så jätte ofta men när jag träffade henne berättade hon att jag gjorde hela hennes vecka. Detta var jag inte medveten om jag skickade detta jag insåg bara att jag ville prata med henne men jag vet att hon är väldigt upptagen men det här lilla SMS:et att jag faktiskt bryr mig om henne fast jag sällan hör av mig till henne när vi båda har fullt upp det är livet. Dålig glädjande dubbla när man träffar varandra när man minst anar.❤️

jag satt idag och planerade gul Power det ska jag ha nästa vecka . Tjena inspirerar mig väldigt mycket hur jag kan bli mellan bättre människa och hur jag kan hjälpa andra . Golfbanor är en grupp där jag träffa unga tjejer mellan 13 till 19 där vi diskuterar prata livet var de befinner sig just nu . Då vill ha fika och gemenskap men också uppgifter för starkare självförtroende . Stackars själv för troende kan man göra på många olika sätt . Jag använde ett underlag som heter självförtroende självbild väldigt lätt material mycket är du ska tänka efter själv . När jag bokade detta ikväll så blev jag så taggad inför att ta det från här fina tjejerna är så taggade när de kommer hit och då kan man inte bli mer när man träffar någon .

Gillar

Kommentarer