Deborah feber ingen middag❤️ Men.......

Hej allihopa hoppas att ni haft en bra.
dag vad har ni fint det är idag med?

Idag så började dagen väldigt bra vi vaknade upp och vi busa med barnen det var bara att den store var lite hängig på morgonen och hon är lite så innan hade vaknat så jag tänkte att det kommer gå över men ack så var inte så.
Vi åkte ner till mormor för att bara hänga lite och det visade sig att det blev sämre och febern svällde till ordentligt inte bra och då fick jag ta beslutet att boka av vår middag vi hade. Jag måste erkänna att jag blev lite arg och besviken över att det inte blev någon middag när väl har sett fram emot att faktisk gå på middag.
Jag känner för tillfälligt att jag bara jobbar och är hemma medan den andra kan springa runt utan att planerna ändras utan det bara jag som måste anpassa mig efter situationen hela tiden.
Jag kollade med en kompis och skulle hem till oss nu den här helgen var hon också i feber och hade kräks så nej hon fick stanna hemma hos sig och vill inte.
Sedan efter vi varit hos mormor så åkte vi hem till huset igen .

När jag kom hem igen så på gården så står min kusin med sin fru och sin son och väntade och ville göra ett hus i sin besök. Jag älskar min kusin överraska mig sådär jag inte beredd vi alltid gjort det. Vi har alltid funnits där för mig och jag har alltid funnits där för honom vi hittade varandra när vi var tonåringar när jag flyttade hemifrån så hänger vi hemma hos mig i min lägenhet det var väldigt mysigt lite filmkvällar och sådant och nudlarna blivit pappa wow vilken pappa. Jag är så tacksam att de som en del i mitt liv Jonathan Laura Edvin. Jag var ju tvungen att hålla Edvin litegod och glad kille helt underbar. Jag fick jättefina tulpaner som födelsedagsgåva från min kusin jättefina och jätte gulligt jag hoppas att vi ses snart och att vi kunde ta en fika snart

Tro det eller ej men jag kolla på Melodifestivalen idag vilket jag inte brukar göra. Men likväl av sju bidrag så var det två låtar urkassa men resterande var absolut melodifestival slåt där.
Och alla de låtarna kom faktiskt vidare och det var två stycken som var extremt duktiga tycker jag så att det är finalplatsen Melodifestivalen så det kanske blir att jag titta på det nästa vecka kan hända.
Jag kommer också titta på Sofias änglar nästa vecka och det var väldigt stark reklamfilm på den den måste titta på och jag vill verkligen ta del av hur det blir det här familjen.

Nu säger jag gonatt till alla där ute så gott och har en jättebra söndag för det ska jag

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa