dagen är kommen

🙊Godkväll alla underbara följare & läsare allt bra med er idag? Hur har eran dag varit idag?🙊

🤩Idag är dagen
Idag är dagen Jag har längtat efter så länge sedan en tid tillbaka så har jag bytt arbetsplats vilket innebär lite om struktur i personal kollegor Men vad gör man med personal som har tyckte så mycket om får sitt gamla blir plats Jo jag tar man sig i kragen och träffa de givetvis att detta ska vi göra ikväll genom att bara sitta äta middag tillsammans och bara njuta av varandras sällskap.
Vi har sedan en längre tid pratat om att vi ska träffas och nu äntligen så kunde vi hitta en dag.
Så idag efter jobbet så ska jag äntligen får sitta ner och bara får prata med då och sen senare i veckan ska ut på att träffa en annan kollega ett annat här nu Jag älskade min gamla arbetsplats män som människor måste du utvecklas Ibland måste du utmana dig själv och gå vidare att inte fastna i någonting.
Jag ska ha en fantastisk bra kväll tillsammans med mina kollegor för i mina ögon är du fortfarande mina kollegor för vi jobbar fortfarande samma kommun samma verksamhet fast på olika skolor. Vi kommer alltid kunna hjälpa varandra så länge man har hjärtat på rätt ställe
.
Idag så har jag varit iväg med mina kollegor och ätit middag Det var riktigt mysigt att få träffa dem bara för Varför var de vuxna inte vara pedagoger allt vad man är i livet. Man får inte glömma att man är en egen individ ibland och därför såna här stunder så värdefulla det ger Guldkant i vardagen.

🤗 igår så pratade jag med min kollega som jag har från mitt förra arbetsplats står när vi jobbade med två skolor.
Det slog mig hur mycket jag saknar mina kläder även om jag jobbade på en skola att vi har samarbetat med en annan som var alla lika viktiga att den här kollegan jag alltså ingen vill vara i rummet tillsammans med oss.
Vi blir helt galna men vi har så otroligt roligt att det är så där fortfarande fast jag inte jobbar på samma arbetsplats.
Vi sitter för olika kunskaper i ett kollektiv och då är det väldigt viktigt att vi kan hjälpas åt med saker och ting. Jag saknar henne så otroligt mycket så vi har också bestämt att vi ska ut och äta nånting måste vi göra för att träffas och det är ganska mysigt att träffas av en matbit bara sitta och chilla och bara vara vuxen.

😋 senare  så drog ja vidare till vår hem grupp som träffas varannan vecka där vi samtalar och pratar om olika saker supermysigt Jag har inte varit där på jättelänge så det var väldigt skönt att komma dit och bara varva ner.

Gillar

Kommentarer