då Har det kommit till torsdag

Hej Idag lämnade jag barnen på förskolan och sedan så gillar de vad jag säger hejdå till mig så jag gick jag kommer iväg lite tidigare idag från förskolan. så det var lite skönt att kunna planera dagens aktiviteter i förskolan idag inte var jag skulle hålla in någonting idag men alltid skönt att bara från mjukstartar tänker igenom vad som ska hända under dagen
.

Idag har vi jobbat vidare på temat Sjörövaren när det gälla bok läsning nästa vecka är det en bokvecka som vi i Norden har gemensam då vi läser om en bok
. så Idag fick vi höra om Skattkammarön hur dom hittade skatten och vilka som inte är det skatt och sedan fick dom gör färdigt trafik teckningarna jag var mycket vackrare och många har väldigt mycket uttryck i sina.

Jag säger bara dessa korg och jag vet inte hur många gånger jag har sorterat in dem så att det finns fyra av allting som ska finnas i går men ändå för att vinna det grejer jag blir så trött. så idag så att jag menar jag gjorde om detta igen fast idag skrev en lapp och satte i korgen i botten så i varje korg är de fyra pennor 4 suddigum 4 linjaler 4 saxar 4 limstift. Så nu kan man inte säga att jag visste inte var jag som skulle vara Det är bara läsa på lappen jag blev väldigt nöjd Nej vad fan Tro inte så lång tid.

jag skulle fixa mitt i du kåt idag men det gick ju som det gick jag måste ner till Skatteverket i Helsingborg för att få ansöka om det och så ska jag betala och då kliar sig i huvudet visst vitt mobil i det Jag älskar mitt liv och det är inte alltid. Annars har jag smsa till Daniel där han har fått veta det fruktansvärda som man kan få veta i en eller ett äktenskap. Sedan har jag pratat med lite kollegor och sedan när jag skulle lägga mig dotter så visade sig att hon hade feber så hon har haft feber kramper inte alls roligt men nu måste kvällen så var hon tidigare vilket var väldigt skönt för då kan jag. men hon får vara hemma imorgon så att jag ser att hon orkar en hel att orka äta.

vi väntade snart helg skönt att det är fredag redan jag kände att jag behövde det efter denna veckans aktivitet. jag ska ha lite samtal med min chef imorgon om takk och filmen Jag tänkte göra.

Gillar

Kommentarer