Chill söndag

Hejsan idag har varit en bra dag det har varit en söndag då jag har fått chilla och inte haft en enda stress moment vilket av att lite konstigt men det är jätteskönt jag har börjat koppla av när det väl är helg och vi börjar landa i allt som händer runtomkring oss och det gör att jag kan koppla av. Jag har varit en liten sväng av senior kopplat in hennes cast till tv:n sedan så åkte jag hem och vi fixar hemma inför veckan och jag hade telefonsamtal med två gamla elever på en gammal skola som vill att jag skulle göra deras musikvideo så det har vi suttit och planerat!
Men nu ikväll har jag bara kopplat av med att vara ut och leka med barnen och då tar jag lite kort och sedan så åkte jag hem käkade kalops med potatis och sen så chillar jag framför tv:n ringde mamma lite för att man måste ju ha julskinka och det måste så att det var tvungen och ringa om receptet och sen har jag gjort den stora listan på julmat som jag ska ha med mig nu i jul eftersom att julen är lite annorlunda detta året så blir det att man får fixa julbordet själv! Men samtidigt så är det en bra förberedelse för den tiden kommer också när man ska försöka fixa jultraditionerna själva att skapa sig en egen tradition är inte helt fel!
Så nu är listan färg och inbjudan har jag gått ut med i gruppen och har gett tydliga instruktioner vad som gäller om man ska fira jul här hos oss!
Men jag är väldigt nöjd med dagen jag ser fram emot veckan som kommer det är sista skolveckan sen är det jullov och sen blir det fritids hela slanten och det tycker jag är skitkul😝❤️

Och det har varit lucia dagen så vi har ju kollat via YouTube på lucia annars har vi inte haft något tåg här hemma det blir lite fattigt med två stycken så barnen har bara fått leka och mysa och chilla och det ska vi fortsätta göra varenda helg för det är något som man är så dålig på så det är en av löftena jag kommer ha 2021!

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa