Blogged from my phone

Hejsan alla glada där ute idag så har jag varit ledig haft semester för att jag skulle på utbildning men blev inte av så jag har varit hemma med barnen och bara Myst hela dagen och fixat inför morgondagen.

vad man önskar att få pannkaka så givetvis så ställer mig och gjorde pannkakor.
Det var väldigt gott
Sen alltså med sig framför teven och kollade på valfri film eller serie Vi kollar på Barnkanalen De tittar på två favoritserie Det är ett fotbollslag och så är det Ranchen Det är dessa programmen Så går mest.

på kvällen var det dags för Nightclub får vi hänger med ungdomarna då Jag är samtals person och idag blev en riktigt bra kväll vi fick många samtal och det är fler och fler som söker upp oss utan att vi säger någonting. min roll på  Nightclub det att jag samtals person då jag finns där om man behöver prata eller bara sitta ner andas inte behöver säga så mycket tar vi hand om jag och en kollega och det är väldigt Fantastiskt att se alla dessa ungdomar har så mycket att ge och det är så härligt att få kontakt i vardagen och 
night club. jag var med på att bygga det största Tornet eller huset eller vad man nu Vill bygga så högt som möjligt på två minuter att jag klarar det

Nu har jag kommit hem och nu är det dags för att ladda inför lördagen Då vår överraskning kommer. denna överraskningen är bara jag som vet vad det är för något resten av familjen vet inte men jag har avslöjat så mycket som att vi ska grilla.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa