Blogged from my phone

Jag är så tacksam för att jag har fått börja på ny arbetsplats. En arbetsplats där man inte är rädd för att ge sin kollega en hjälpande hand när man behöver att inte rädd för att komma och fråga om man inte kan.
Vi haft en fantastisk Kick Off med personalen i Örkelljunga en gård. Går den var jättemysig men tillsammans förklaringarna blev väl ändå mysigare då vi åt god mat Vi hade roligt på kvällen.
Redan efter dessa dagar som jag har jobbat så känner jag mig som en i gänget. Jag känner mig inte annorlunda än någon annan det det är så otroligt roligt att se hur många kompetenser som man kan ha under samma tak på en skola.
Men det som var nytt för mig det var att jag fick göra mitt eget schema så klart efter min elev och några kollegor som jag ska samarbeta med men det var helt nytt för mig det är dags att jag fyra timmar för att göra ett schema. Men nu är det klart jätteskönt och det är så skönt att jag vet att jag inte jobbar 100% utan att jag får mycket tid med barnen genom att jag går ner till 70%. Då jag har tid att umgås för barnen att kunna hämta dem mycket tidigare än vanligt.
Idag efter vi kommit hem från gården gick jag in och käkade middag och sedan kom kollega och ville sitta med mig vid bordet självklartsa jag Ja det var roligt att se att de bjuder in sig själva och att man vågar bjuda på sig själv.

när vi gjorde schemat  så sätt jag med kollegor  och vi hade så roligt  så det kändes  inte  som att vi satt 4 timmar med det.
Vi 3 kommer att samarbeta mycket och vi gjorde om scheman lite med lektioner med. Ska bli då spännande  med   beringe.
Jag  kommer att jobba med vissa appar och med  elektrisk bok. köpa
f måste jag ha.
Jag skrattar så mycket och känner att jag gör något värdefullt .
Jag känner att jag mår bra.

upptäckte getingbo idag på  huset! helt galet 30-40 getingar.  galet så det  var bara  att sms hyresvärden.  så kan ha fixat med  bolag som ska komma  hit

Nu ska jag sticka ner i sängen!

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa