Blogged from my phone

Ingen relation är felfria eller fläckfria. De första månaderna kanske är en dans på rosor med din nya partner eller din bästa vän, men om man ska få en relation att fungera så måste man lägga in praktiskt och psykologiskt arbete runt om. Så att säga, "det tråkiga jobbet". Det går inte att få ihop det på annat sätt och det är fakta. Jag personligen tycker det är bättre att börja jobba med ”tråkiga och jobbiga” runt om allt annat dirket för det är så jag anser att man kan bygga upp en stark och hållfast relation. Även fast de första månaderna ska vara glada och en dröm på rosa moln så måste det andra också komma in och varför inte direkt för att slippa chocken som annats kan uppstå sen?

Relationer kraschar. Vissa byggs upp igen men många försvinner som när regnet sköljer bort all snö. Alla relationer ska inte hålla även fast att vi vill det mer än någonting annat i hela världen. Men ibland är det faktiskt bättre att gå skilda vägar, hur jobbigt det än är. Men i en relation ska det också gå upp och ner och därför ska man jobba med sina relationer om man vill behålla dem i lägnden. Vara kärleksfulla mot varandra men också visa respekt, hänsyn och ge varandra tid och andrum för att andas.

Men männsikor tänker inte så. Ingenting får vara negativt och man är bara en jobbig person som ska petats psykologiskt för att få ihop relationer. Negativitet för människor är helvete själv och i viss mån kan jag hålla med. Men man kan inte behålla och äta kakan samtidigt. Man måste välja vad som ska bestå pch inte. Negativitet är en del av livet, det krossar oss men det bygger också upp oss till dem individerna vi är och det är det som bygger upp relationer. har ändå en fråga som jag ställer till mig själv. Varför sårar vi och skadar andra människorna relationer som vi älskar när vi självaste blir skadade och sårade av det? Jag tänker inte på relationer som redan är förstörda, utan jag tänker på relationer som faktiskt kan fungera men ens egna liv och beteende förstör relationen.

Jag tror att om man vill ha något så sjukt mycket, man älskar någon så mycket att man praktiskt taget hade kunnat ta en kula för personen, när man håller på att tappa sig själv, att man vet inte vad man ska göra för man kan inte tappa sin relation heller. Men istöllet grät att ta tag i problemet som är säg själv så lägger man det på sin partner för att man är så rädd för att förlora allt och alla. Men det är helt fel egentligen.

Människan är smart och vi kan tänka och göra sådana fantastiska saker så att det ingen är sant. Men när vi kommer till kärlek, relationer och oss själva så blir vi blinda så lätt. Vi utgår från oss själva samtidigt som vi inte gör det på något sätt. Vi skadar andra för att vi själva ligger på marken och redan blöder. Men det är helt fel egentligen. Varför låter vi inte relationen vara bra och läker oss själva?

Jo, för negativiteten får inte vara för stor i vårt liv för att vi är så rädda för det dåliga, ändå tänker vi mest i de negativa banorna mest hela tiden. Vi tänker faktiskt mer negativt än positivt, men vi är rädda för det negativa.

Alla behöver lära sig att ta hand om varandra bättre och för att göra det måste man börja ta hand om sig själv bättre. Man kan inte hålla på och fixa och knixa med sig själv och sedan bara tro att ens relation kommer hålla när man inte vet vart man står någonstans. Det gäller att ha sig själv, båda fötterna på jorden för att en relation ska kunna gå.

Det kommer aldrog hjälpa att skada eller såra någon annan för att man själv mår så sjukt dåligt. Man måste ta tag i sig själv och förstå sig själv. Det finns ingen annan utväg än du. Och om du har du, då har du hela världen med dig också.

Idag så har vi tagit det lugnt och Idag var det kaninernas andra medicin då de är ganska duktiga Shadowl så fort jag tog upp honom.Det är jättemysigt

Gillar

Kommentarer