Blogged from my mobile

170628
Elizabeth  med på jobb. idag blir min minsting superglad år fick följa med mig till jobb men det var ju som har en i gruppen hon bara försvann och lekte med de andra inte ännu större problem precis.
Avtackad av kollegor och jag fick en gåva av en kollega som jag kommit lite närmare Det slår Lite hårt i hjärtat men jag vet att vi kommer träffas utanför jobb.
idag blev jag avtackad av kollegorna när vi hade disco för barnen. Alla barnen hade disco i stora gympasalen så vi fick se vilka som skulle stanna och vilka som skulle sluta.vi hade besök av de som ska börja där.

170629
Sista dagen på jobbet idag Det känns konstigt. men jag vet samtidigt att jag har lärt mig så mycket på detta jobbet. Jag har fått göra en väldigt personlig resa till tillsammans med mitt barn som jag har fått jobba med och för mig själv. en resa där jag har fått växa som pedagog och bara som Vera Lucia. Jag skulle aldrig våga ta ett steg för att år sedan rakt ut mot något som jag inte vet vad som väntar men nu när jag slutar så vet jag inte vad som kommer hända, precis men jag vågar kasta mig ut för jag har en väldigt bakgrund från detta jobbet.
om man vet vid dagens slut Ska man göra den där jobbiga runda säger hejdå till alla men jag tyckte det var lite mysigt för att jag fick säga Vi ses igen. Jag sa inte hejdå Jag sa Lycka till Vi hörs och vi ses och givetvis att komma och hälsa på. och jag tackar dig för allt stöd och Hjälp jag har fått av mina kollegor alla inblandade. men tell me what När kommer det Min kollega är på min avdelning Det har funkat så bra att jobba ihop med mina kollegor så det var lite kämpigt att säga hejdå till henne men som sagt det är inte Hejdå utan det är  Bara vi ses igen.
Plocka ihop saker Det är då ser man hur mycket man har gjort tillsammans med barnen tillsammans med kollegor tillsammans med övriga ledare. hur mycket jag kommer bära med mig i mitt nya jobb som jag kommer nytta av som en grund för. det var så kul och kolla hur mycket material man har gjort själv. Det är ganska mycket Det blev väldigt mycket på ett år. man tycker inte att man har någonting men när man väl sitta med det och   Ska rensa ,vad mycket det blev.
det kändes bra när timmen var slagen att gå hem jag kunde gå med huvudet högt upp, inte näsan i vädret men ändå jag kände att jag hade gjort någonting för någon annan och funnits där för mina kollegor Jag har sett resultat om detta arbete och det är de som betalar min stolthet. Jag har fått sått frö under min tid på Victoria och det är frö som ska få växa vidare nu Det är så det fungerar Det är därför alla verksamheter som vi är I  eller situationen. Vi är växer vidare de små fröna vi ligger längs med vägen.

efter denna dagen så känner jag för att bara vara. så Jag bestämde att träffa en vän och bara samtalar med henne.
Det är väldigt givande samtal och väckte lite tankar och frågor. det finaste är ett samtal med människan att människan får komma fram  som naken som vi människor är . men det är det som jag tycker vackert att man vågar visa den svaga sidan och den starka

Gåva  karoline
Jag fick ett hjärta av en  nära vän som tack gåva Ibland kan man inte sätta ord på vänskap du kunde inte jag heller. Men hon gjorde det på ett så bra sätt jag har en annan gåva jag fått av henne och nära vän den har stått vid min säng sedan Den dagen jag fick den Jag har två kollegor som jag kommit väldigt nära de betyder mycket för mig och kommer göra det framöver också Jag behöver dem och de behöver mig Det är så härligt med den här överflödiga vänskapen kärleken gör allt som bara kan bli  äkta.
mina kollegor på avdelningen gör mig på middag väldigt skön avslutning tillsammans med de fick jag tacksam för att jag fått jobba med dem.

på kvällen så var det cirkus i Örkelljunga. jag frågar är det vår om hon ville gå och det ville hon. Jag tänkte vi får väl se om vi kvar hela.
Det var en cirkus som uppskattade av henne och hon  satt stilla och käka lite godis men hon var helt fascinerad av allt som händer. på kvällen när vi kom hem var  hon trött .Då har vi suttit i två timmar .Så jag förstår att hon var trött för Klockan var ganska mycket också så Idag fick hon tar det lite lugnt med sin pappa

170630
Idag var jag inom jobb för att jag hade lovat jag kommer inom jobb och säga hej då. sedan bar det av på sommarfika hos chefen Det var mycket trevligt.
sedan var det dags att vigseln i Helsingborg för min fina syster  som jag hittat via min blogg . de var så fina .jag är så tacksam att det blev av dom var jättefina önskar dem all lycka till i framtiden det är dom värda. sedan var det fika i församlingshemmet mycket mysigt lagom många kom.🍸🎂❣

Gillar

Kommentarer