Bloggat från min mobil

Hejsan
idag är det torsdag och i slutet av veckan vilket är väldigt skönt den här veckan har lunka på i bra tack det har varit lagom mycket det vart mycket prov för eleverna med dig alltid så slutet av en termin!
Idag har det inte hänt så jättemycket förutom efter vi hade haft vårt personalmöte så kommer jag ner på mellanvåningen och så att centrumresursen med eleverna hade börjat göra en förändring rummet en väldigt bra förändring jag tror det är en förening som jag att många bara känna att man kan koppla av det blir inte den här springer i korridorerna utan man kan sitta och prata med varandra!

Sedan efter vi slutade så hämtar vi barnen och sedan åkte vi till ICA för att hämta ett paket och sedan för att handla lite och då träffade vi en väninna eller vän till oss som familj och barn blir super glada så det är barnens gamla fröken och en som vi har via kyrkan som vi känner!
Sedan vi kom hem så var det dags och varva ner och det gjorde vi genom att ta fram lite mat och kolla på tomteverkstan eller panik i tomteverkstan och sedan så bestämde mig för att ta det lite lugnt så jag satt och lekte men då säger min stora tjej att lillasyster har somnat så jobbar in henne och då tar beslut att inte jag ska också gå och lägga mig till så jag la mig 20:30!

Sedan har jag legat i sängen och kollar på iPaden och jag har planerat lite inför flytten på måndag och sedan har jag planerat lite för mys kvällen 20 december.
Kram

Gillar

Kommentarer

Mest lästa