Bloggat från min mobil

Jag var i affären i morse och hörde en stor krasch och något hemskt. När jag var nyfiken gick jag mot ljudet och såg några människor viska och titta tillbaka till slutet av nästa gång. När jag gick längs gången såg jag att en äldre dam hade slagit en hylla och många saker hade fallit till marken och gått sönder. Hon stod på knä på golvet och försökte städa upp.

Jag tyckte så synd om henne, och alla stod bara där och stirrade på henne. Så jag gick och knäböjde bredvid henne och sa åt henne att inte oroa sig och började hjälpa henne att plocka upp de trasiga bitarna. Efter ungefär en minut kom den och knäböjde bredvid oss och sa: " Lämna det, vi ska städa upp det här."

Damen, totalt generad sa: " Jag måste betala för allt detta först." Chefen log, hjälpte henne till hennes fötter och sa: " № frun, vi har försäkring för detta, du behöver inte betala något!"

Om du har läst så här långt, skulle jag vilja att du ger mig en minut. Var du än är, blundar och tänk dig att Gud gör detsamma för dig!

Samla ihop bitar av ditt krossade hjärta från alla slag som livet har kastat på dig. Gud kommer att hela dina sår. Han vill hela dig! Han vill ta hand om din själ!

Vi kan ha samma försäkring och det heter Grace!

Hejsan
Idag hade vi möte tidigt
Så vi drog till väla för jag var tvungen att ha mer material!
Sedan har vi ändå vara nära så passar vi på att säga hej till mamma en snabb vända för att sedan åka hem för att sätta sig med bil stödet och sedan fick jag rycka ut och göra lite mat och kram saknar är hemma det blir väldigt väldigt gott!

Barnen när jag har hittat en ny favorit filmer
Det är en favorit så nu har jag beställt några julklappar till barnen!!❤️

Gillar

Kommentarer