Bloggat från min mobil

Idag så var vi på stora lekplatsen i Örkelljunga
med jobbet och det var riktigt roligt!
Det var skönt att vara ute med barnen sedan när vi gick tillbaka så gick de in till maten och jag gick upp och käkade min mat får jag ta med mig min egen mat.
Sedan så tog jag in några grabbar idrottshallen och där var vi fram till mellanmålet.
Det är så skönt att kunna vara idrottshallen för då slipper jag behöva tänka så mycket på allting annat och tiden går långsamt när det inte händer någonting. Jag älskar träffa barnen men jag är inte rätt person för fritids så jag tycker det så jobbigt och jag vet att jag har två veckor kvar jag ska vi gjort snart två veckor!
Sedan när man har kommit i sista halvtimmen så här skönt har du vet att jag sova hem 5 minuter innan så börjar jag samla hop mina grejer för att gå hem och då är klockan precis 16
Idag fick jag göra bilder till Förskoleklassen vilket jag blev väldigt glad för att min kollega så hon kommer ta med hjälp flera gånger och jagkommer att kunna skicka till henne och det är roligt när jag kan hjälpa till.

Jag har funderat mycket på livet idag och varför vissa människor vi åka i två saker som är så tuffa så att man rasar som människa.
Jag har också funderat på vissa situationer får göra gera som jag gör. Ibland finns ju så klart anledningen till varför vissa grejer kan jag inte genomföra för ni förstå varför jag ska göra men det har lite med min bakgrund!
Inte vad jag skyller på min bakgrund utan att jag oftast kan gömma mig bakom saker vilket jag har gjort hela mitt liv men vilket jag har förstått att det har mycket med vad jag har gått igenom som liten sak och som jag aldrig kommer få reda på hur och varför men jag har det som vuxen fortfarande kvar!
Ja mycket kvala mig på vägen men under tiden jag vandrar så tänker jag ta frågorna upp till ytan för att kunna få en helhetsbild på olika situationer vilket blir att jag kommer kunna hjälpa andra.

Våra liv är som ett stort hav med olika hamna där vi lägger
Nu är det dags för mina barn att åka från trollbacke hamnen till nästa hamn solängs hamnen.
Jag vill tacka för alla de samtalen och de resonemangen jag fått för med dig jag känns så naturligt för mig att kunna prata med dig som chef och jag önskar all lycka till på dina nya äventyr som ligger framför dig stort tack från oss.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa