Bloggat från min mobil

God morgon

Vaknar och var seg
Vi få se vad dagen ger oss

Hejsan idag är det lördag och det är en bra lördag då jag får sova ut lite och barnen uppe men om lugna.
Vi käkade frukost ganska sent och under tiden vi käkade frukost så ringde telefonen och då visade sig att mormor ringde och ville komma hälsa på så de kom inom 1 timme och då ficka fort i luckan och städade och rida detta skulle ändå göra ändå men kanske inte lika snabbt som jag gjorde nu!
Sedan när de hade gått så fixar vi trädgården klippte gräset vi fixade kaninen spyr som har väldigt långt gräs och sedan så njöt vi solen och sedan så kom vi på att vi måste göra mat och vi var sugna på grilla så det gjorde vi!
Vi skulle grilla men givetvis när jag ska grilla började åska och det äntligt det vågar jag ju inte stå ute men har jag bestämt mig för någonting så gör jag det jag bestämde att jag skulle sitta tältet oavsett om det regnar!
Så jag tog ut maten i tältet vräkte ner utanför men vi blev inte blöta och det är väldigt skönt och hepatit hon började braka loss och det äntligt himlen vilket var väldigt skönt vi satt kvar och det blir lite kyligare men sedan gick vi in och verkligen god kopp te.
Sedan på kvällen, och hade tittat på en husvagn och vi hittade en husvagn som var närheten så att vi ringde på den offerten vi fick komma titta oj vilken husvagn ljuvligt vis blev det köpis lite men vi tar hem den i slutet av månaden. Det är en husvagn som genomtänkt och väldigt praktisk väldigt fin och jag älskar den verkligen men det kändes som att jag var hemma. Bilder får ni se
Trevlig lördag!!

Gillar

Kommentarer

Mest lästa