Bloggat från min mobil


Hejsan
det var det tisdag 16 april och jag sitter på jobbet just nu och vi har påsk fritids det ska bli väldigt kul på ett sätt och lite mer fritt hela dagen och jag sluta tidigt man kan göra lite annorlunda saker än vad man brukar göra. Idag så jobbar jag bara till 12:30 och det är väldigt skönt får se när jag kommer hem ska jag ringa så det lär ta lite tid men sedan ska jag busa med barnen vi ska gå när jag vill få kolla på en lägenhet åt Sandra.

Idag efter jobbet så gick jag hem för att ta det lugnt men jag bestämde mig för att gå ner till byn och ta ca 30 minuter att gå ner för att jag skulle kolla på en lägenhet åt en kompis och sedan gå hem men innan vi kul och se var vi tvungna äta så du gick vi inom håll käkade sedan gick vi hem igen!
Men när jag kom hem hade jag ännu mera skit men jag valde att varva ner på barnen så de får kolla på sitt barn på gram och sedan så var det läggdags sedan så tog jag telefonen och SMS:ar en kompis som frågade om en tatuering och sedan så chillar framför tv:n tills det var dags att gå och lägga sig. Vi har bestämt att klockan 10 ska vara i säng ingen ska upp efter den tiden och det är väldigt bra för det blir en bra rutin för alla och kroppen för den vila den behöver !

Gillar

Kommentarer