Bloggat från min mobil

Idag har jag haft planering då jag satt i biblioteket. Så skönt att sitta i ett lugnt rum.
Det har blivit veckans hlöjdpnukt när jag få sitta på et bibliotek . Då hitta jag Mig och kan fokusera på ett bra sätt och får gjort så mycket.
Kan tänka mycket bättre och det är mindre ljud.
Under tiden jag planerar så brukar jag ha en ljudbok för att kunna koncentrera mig.

Att hitta rätt material är så viktigt och men får mycket roligare om man har rätt hela vägen.
Man får så positiva elever då.
Jag vet att jag kan driva på för jag ser dera potential men andra backar dom. Men jag låter mig inte det hindra mig att se utveckling.

Jag ska handla det sista. Om en veckan.
Varje dag så får mina barn ar koder med något roligt bakom. Det är så roligt för att se lyckan varje morgon är så stort

December en väldigt fin månad det händer väldigt mycket är det intensivt det högt tryck arbete och jag hemma jag screenar alla julklappar man ska hinna så mycket..
Men det smärtar mig en sak att denna julen 2018 första julen utan att veta att jag kan skicka ett julkort till min moster men måste gott som man som var i cancer och jag brukar alltid skicka ett kort ett MMS som man alltid uppskattar det och jag vill på göra dig nej detta året också men jag stoppade mig själv i sista minuten för vet att jag inte kommer få något svar på detta numret.

Därför tänkte jag detta året att jag kommer tända ett ljus inte bara för mina anhöriga som har gått för alla som har gått bort juletid till exempel bloggaren idag så mycket åt nu från lördagen sen vi kan så denna cancer plågas så många människor och ett liv och den tar bort glädje i glädje tid med, men kom ihåg att minnas dem med glädje deras liv aldrig varit för jävels utan att deras liv har varit ett för dem och vi får bygga vidare. Sitter och tänker på att dessa familjer som får sitt liv splittrat av någon annledning det behöver vår kärlek i den lilla handlingen . Det kan vara att man fråga hur någon mår eller bara sitta med den på en bänk utan att säga något.vi kan inte rädda alla med all kan gör något.
För våra medmänniskor.
Jag kanske inte känner för att prata med den som ringer med det kan vara. Räddningen för den denna dagen eller åter.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa