Bloggat från min mobil

Idag så hade jag egen planeringstid så då förbereder jag det Madde frågade mig om igår. Igår frågade Madde mig om jag kunde hålla lite prat om bilstöd och hur jag jobbade på detta tackar jag ja till.
Men det är jag inte tänkte på det var att jag gillar inte s inför folk och nu ska jag stå inför två skolor
vi åker till Bokelundskolan där har jag inte träffat så många gånger så det blir lite nervöst.
Jag pratade med Madeleine idag och jag fråga om det finns möjlighet att Powerpoint jag tror det kan hjälpa med lite att få lite större ord och bilder som jag har skrivit ut alla minerat för att ge enkla bild och se om det kan installera dem lite mer. Det är lite kämpigt när man vet att det lite motarbetat att använda bild stöd för att man tror att det är så krångligt det är inte så krångligt egentligen.
Men nu har jag förberett allt jag kan och jag ska gör det tillsammans med vår specialpedagog så att jag ska inte hålla allting själv vilket är tur.

Imorgon är det elevensval då ska barnen få visa sina filmer som har gjort nu under två veckor har vi haft elevensval och vi ha haft reklam som att de ska få göras.
Det var lite svårt för vissa grupper att komma på en idé när du väl komdet lovar det var det jag ska bara filma också någon gång men de fick hela veckan på sig att redigera filmen hemma så jag tror det här blir kanon- det ska bli mycket spännande och man ska få kritisera varandra filma. Förra veckan och vi pratade om filmerna så frågar vi om de vill göra mer filmar då så många att de vill göra en en hel film men jag sa vänta lite lite i taget så det är någonstans inspirerad av Ö något man kan använda i skolarbetet.

Jag var super trött idag men det är alltid efter utbildningsdagen som att utbildningen är ganska sent. Men det var väldigt skönt för jag känner att jag inne på rätt spår. Jag ska gå kurs 1234 sena ska jobba med det i församlingen på något sätt.

Gillar

Kommentarer