Arg

Idag skulle hämta en vara som jag har tänkt igenom jag tänkte köpa en elcykel idag och hade tänkt igenom att jag skulle sälja två andra saker så att i det hela så skulle det bli 1500 kr över.
Men när jag ta upp det idag så var det blankt nej då skulle jag ta bussen för att hämta cyklar och då fick jag nog! Men man ska inte komma till mig och säga att inte jag vill klara mig själv jag vart jätte irriterad idag hela dagen sedan var förstörd och jag fick skriva på annonsen sanningen! Det är det blivit toppenbra mer för att följa hela min process men icke !

Jag har jobbat idag och jag har jobbat med en annan kollega för min egen som jag brukar jobba med va ledig så det blev att jobba med någon annan vilket är väldigt vad de anser jag äntligen var man gör och vad som är tillåtet. Nu så ligger jag sängen och har duschat och ska förbränna inför morgondagen då jag och den stora loppan ska till hennes skola och träffa klassen. Imorgon 08:30 ska vi till Solängen skolan för att jag inskolning för henne inför hösten.

Nu ska jag en irriterad Vera sova

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa