Äntligen fredag

Hejsan idag är det fredag och jag har sovit väldigt gott inatt även om det inte blir så många timmar så har jag ändå så kort och kände att jag var utvilad när jag vaknade. Idag fyller min kollega så när jag kommer till jobbet så ska jag öppna dörren och så ska jag sjunga vi gratulerar på din födelsedag hon kommer inte vara berett på detta så det ska bli kul att se hennes reaktion på detta och sen kommer få del 1 av 3

Tjena nu har jag kommit till jobbet och jag gjorde som jag sa innan jag öppnar den börjar sjunga om en kollega som satt på rummet och när jag gick in i rummet så och sjöng så blev hon i jätte generad det var faktiskt lite roligt men jag tänkte att jag skulle vattna tidigare för jag skulle lagt hennes present på älski vår innan hon kom till jobbet men när vi ändå skulle upp till frukosten så valde jag att gå lite senare så jag kunde lägga hennes grejer på skrivbordet.
Sedan han var inomhus hela dagen och jag har bara haft jätteroligt hela dagen för att hon alltså nervös del två kommer fram till ganska sent på dagen var det va och det blev väldigt lyckat vi gick hem till henne och vi hade jättetrevligt.
Min stora tjej har badat och sedan gick vi till nova Nina och hennes dotter och firade henne och sedan så drog vi hem typ lite efter nio tror jag kände att jag var jättetrött och Elisabeth hade somnat på golvet och den stora så att hålla trött så då valde jag att åka hem istället.
När jag kommit hem så jag inte gjort så mycket jag kom hem och satte på tevatten med till och inget val och lägga mig i sängen och bloggar och lyssnar på bok istället ge mig mer just nu.
Jag och jag lyssna på en jättebra bok en stor och en liten är borta heter boken och det är en Elisabeth Kleve som har skrivit ena och det funkar.
Ok ni för en stund sedan kommer på att jag inte hade bloggat så nu är det dags och plugga så jag kan sova gott klockan är ganska mycket och jag ska göra med det är du inför morgondagen då jag ska till Helsingborg och kolla på musikalen Robin Hood tillsammans med mig barndomskompis Anna och resten av familjenkommer åka ner till svärmor.

Vad har ni gjort i veckan?
Vad har varit bästa minne på denna veckan fråga?
Vad har varit en positiv grej och vad har varit en negativ grej?
Vad hade du kunnat göra bättre?
Ni alla små st är du vad är det ute nu är mina ögon släktet slockna och jag känner hur att jag inte orkar hålla dem uppe så nu säger jag godnatt och sov gott.

Idag har jag faktiskt varit lite duktig för idag har jag fixat skrivaren så står inne i vårt arbetsrum så nu har jag en skrivare inne på rummet vilket gör att jag lättare för mig att hinna skriva ut alla saker som jag ska ändra om att jag ska springa ner till rummet mittemot expeditionen på skolan hela tiden så nu har jag en egen skrivare och det var jag som kan använda det var jag som har en en vanlig dator för den här skrivaren fungerar inte på och Chrome och

Gillar

Kommentarer