Äntligen fredag

Varit på jobb. Märktes att det är fredag.
Jag har fått den nya ipad som eleven ska ha ,men Det sista måste jag ha hjälp.
Det är vår IT kille på jobbet som måste fixas. Jag skulle för över bilder från gamla iPaden till nio men det gick inte så bra när det inte samma inloggning så därför är tvungen och vänta till nästa vecka. Men jag hoppas att det går snabbt för att jag behöver på måndag så ja. Efter efter jobbet så hämtar jag på skolan och sedan väntar på att pappa skulle komma med bilen.

Jag funderar lite idag när jag gick på det var en gren som hade olika föreningar och så är de vanliga att man börjar få en utbildning och sedan utbildningens gång och erfarenhet så går man lite sidovägen och få nya erfarenheter. Så då kommer jag tänka på min väg till jag gör jag det och då vägen väldigt smal det var ingen som lovade att jag skulle klara någonting och hjälpmedel gör det kom inte det heller så då fick jag börja själv hjälpa mig själv. Så jag bara testa och jag kom in på min utbildning som jag ville och sedan själva det är så insåg ganska snabbt att jag inte vill jobba utan inrikta mig eller människor med särskilda behov. Sedan har jag varit på den vägen men nu är jag lite och så har jag sett den här precis så är det viktigt och lösa inte bara yrket ifråga utan att lära sig allt annat som att faktiskt lära sig nya grejerna så kommer ut och så vidare. Så jag älskar lite på nätet och kolla brukar kolla på pappa väldigt ofta väldigt mycket nyheter hela tiden och där hittar jag bland annat en app som vi använder idag som jag väldigt tacksam att vi kunde använda. Nyttigt att titta på vad man gör jag oftast ut och titta på Internet, för att få inspiration. Något som jag vill till mina kollegor när jag jobbar i skolan så är det lika viktigt att man dela med sig av sina kunskaper.

Nu vill jag önskar dig en trevlig helg och stressa ner gör det som du känner att det här ska jag göra idag fått bara ta det lugnt. Nu helgen kommer vi hämtar vår nya familjemedlem imorgon ska bli väldigt kul

Trevlig helg

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Din blogg är ju verkligen så så så fin!! http://nouw.com/klaraericsson