20 dec ledig

Hejsan
då sitter jag på biblioteket för att sysselsätta barnen och för att tiden ska gå och sitta och vänta på att vi ska börja klockan 13 ! Jag har blivit bjudna på middag idag och det är väldigt skönt och sen ska vi till skolan för att personalen ska jag säga hej då och säga god jul till varandra.
Passade på och lämna tillbaka lite böcker och har hittat två en halv vecka en som ska bli julklapp och sedan en som jag vill ha själv!

Hejsan idag fredag och jag har varit ledig har det varit riktigt skönt idag har jag och barnen gå ner till byn för att handla för att sedan äta middag hos en i församlingen och sedan så går vi till jobbet för att vi skulle ha avslutningsfika. Fick glögg och godis!!

På kvällen så skulle vi ha julmys då jag bjöd på lite allt möjligt lite knytis blev det också.
Då min kollega kommer sin dotter och min bästa väninna Fleninge.

Vi hade super trevligt och samtidigt som vi sitter har jätte trevligt för mannen och en kompis till i församlingen hjälpa till och flytta grejerna så det var lite synd att inte alla krav med men givetvis fick de också ta lite av varje när det väl behövs på. Jag är så enormt tacksam för all hjälp jag fått med flytten nu har vi bara verktyg och cykla kvar det är riktigt skönt!
Klockan är ganska mycket och vi fick hem sista lasset men nu ska jag lägga mig och sova för nya krafter imorgon.
Jag bokar av lite saker som jag skulle egentligen gjort som imorgon men jag känner att jag behöver bra pausa bara hemma vi börjar barnen får hem sina grejer också så nu är det dags och börja styra upp deras rum på en gång!

Gillar

Kommentarer