171030

Blogginlägg den 171030 Hej Idag har jag varit på bokelundaskolan i Skånes Fagerhult.
Det är en skola som är ganska stor att gå där inne det kändes som att gå på Nicolo skolan i Helsingborg. Jag hade en mycket trevlig dag Med mina kollegor från månen och bokelundaskolan det är alltid trevligt med kompetens dag men det  var lite speciellt eftersom att jag skulle få förmedlar vad jag kunde om bildstöd.
Det kändes väldigt bra För att de frågade lite på vägen så att jag slapp och drar i det själv och alla kommer lite kommentarer och min kollega kunna hjälpa mig lite hur vi jobbar och hur hon ser på saker och ting.
Så jag var mycket nöjd efter att ha faktiskt utför mitt uppdrag och jag fick lämna mitt nummer till en kollega på Bokelund för att återkomma om bilstöd.
När vi skulle hem så fick jag skjuts hem hela vägen hem till huset Det var riktigt skönt att när jag kom hem så visste jag att jag skulle hämta mina barn hos mormor nere i Helsingborg.
Och efter en stund Sen ringde min mamma och efter en stund Sen ringde min mamma och berättar att han var på väg upp men det hade varit en olycka på vägen med andra bilar så så att de kör tillbaka så När Tobias kom hem så åkte vi ner och hämtade barnen men vi fick en annan väg att när vi åkte förbi så såg vi anledning till varför det var Bilkö.

Väl nere hos mormor så var det mycket Bees mycket energi kvar i deras kroppar som är Wiki trötthet och då blir energinivån extremt hög och man kan inte gå ner i varv. Sedan när vi var hos mormor som ringde min syster Jonna och frågade om jag min stora dotter ville komma upp till henne några dagar att bara umgås så det hängde vi på så nej på onsdag så åker vi till Skövde och kommer hem på fredag Hon har vi kommer hem då sitter svärfar och hans fru här så det blir fullt ös medvetslös hela helgen. Men det är ledig helg så att det blir inte så jobbigt på söndag är inget möte.

Jag behöver nog Jag behöver nog Vad har tid för mig själv så jag ska nog åka ut till en hjälsjövik  och bara vara om det är fint väder.

När vi kom hem så var det dags att packa det nya väskan inför morgondagen då har vi ska på sett mässa i Malmö Det ska bli väldigt spännande det handlar om digitala verktyg så jag tror att jag kommer hitta ett och annat som är intressant. Sedan ska jag bara kolla på föreläsningar som handlar lite om autism och bildström till nästa år. ❤

Gillar

Nya inlägg