Vissa drömmer om att ha råd med den där extremt läckra stolen, det där fina köket, eller kanske ett helkaklat badrum. Jag drömde länge om en walk-in, en fet sådan. När jag väl hade råd att skaffa mig en lägenhet med ett extra sovrum över fick rummet snabbt förvandlas till en walk-in. Men det var inte så kul som jag hade föreställt mig. Kläderna fann bara ännu märkligare ställen att skrynkla in sig på. Och när Bibbi inte hade någonstans att bo var jag snabb med att erbjuda henne att flytta in. Nu är drömmen uppfylld & således även borta. Så jag rannsakade mig själv och uppfyllde min andra dröm. Ett dj-bås. Men nu är jag helt enkelt så bra på att uppfylla mina drömmar att jag själv inte riktigt hinner med. Därför har jag skaffat mig ett mer långsiktigt mål... böcker från golv till tak. Det kan jag liksom jobba på ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Fuskskinnjacka - Lindex

Tröja - HM

Shorts - New Look, London

Kofta - Linas

Strumpor - Bibbis

Skor - Asos

Väska - Marc by Marc Jacobs

Nyckel - Hotell Rose Court

Likes

Comments

Jag målar på nagellacket, Therez äter sushi, Jag är trött i taxfreen & Anna erbjuder skjuts, Therez vill ha stor Pez & så skratt i flygplan. Vi kom fram igår - fortsättning följer.

Likes

Comments

Jag fick låna kombons blommiga jumpsuit att ta till London. Awesome. Sedan har jag packat det viktigaste i handbagageväskan; mascara + läppglans i ett, en fickspegel, Charles Bukowski & en extra varm kofta. Jag fryser alltid på flygplan.Nu drar vi; Jag, Anna & Therez... och ja, vi kommer alla att blogga från London, så kika in!

Likes

Comments

My personal favourites from my-wardrobe


Therez, finaste Therez har kirrat kontakt så att vi ska möta upp mywardrobe.com under Fasion Week. Det känns otroligt stort & det blir nog en av de roligaste sakerna vi har blivit erbjudna att göra under Londonresan.

We're meeting up with my-wardrobe during fashion week in London. It feels huge & it'll be one of the higlights of our trip.

Likes

Comments

Jag ligger visst sjua på blog hit. Jätteroligt såklart; Men vem f-n har skrivit texten? Uppenbarligen tagen från min presentation där det står: Hej Jag heter Emma. Jag är 26 år ung. Jag bor i Umeå. Jag gillar inte att äta djur men jag gillar mode, att fläta hår, vända plattor på klubbar och äta bruna bönor. Men istället äte jag tydligen djur & gillar mede.  Visst John Svensson är ball, men bruna bänor hur smakar det? ... Och sockbilden, really? Jag tror inte blog hit blir någon hit om de inte hittar en ny researcher.

Likes

Comments

Jag vet inte, men han är ju dyngskön, vem vill inte ha Magnus på städskåpet liksom?!

Likes

Comments

Via Alexandra hittade jag denna roliga utmaning från fotografen Matilda Bäcker: Reglerna är att varje dag fotografera något (ett substantiv) på en bokstav i alfabetet, med start på A och hela vägen till Ö. En bild varje dag, en bild på varje bokstav. Bilden ska vara tagen i februari för detta ändamål och får inte tas ur ett redan befintligt bildarkiv. Nu skulle man alltså egentligen kört igång från och med första februari, men jag börjar idag & kör alfabetet ut.


Men alltå som ni ser så publicerade jag B redan igår (utan förklaring). Jag skyller på ond mage & den vanliga förvirringen, haha. Nu får ni förklaringen till det i alla fall. 

Likes

Comments