Yes, det regner

Det er ikke ofte at jeg jubler over at det regner, men i dag må jeg innrømme at jeg nesten boblet over av glede da jeg dro opp rullegardinen. Det hadde ikke kommet så mye snø som jeg trodde, og i tillegg så høljet regnet ned. Den råtne gamle snøen ble bare enda mer råtten, og kommer sola nå så er den borte før vi vet ordet av det... Akkurat det siste var mer en ønsketenking, hihi!!

Jeg måtte finne fram vinterstøvlene igjen selv om jeg fint kunne ha gått i joggesko, hvis det ikke hadde vært et lite hull foran ved sålen. Nye sko blir det ikke på meg før bankkontoen er fylt opp igjen, og det skjer ikke før neste uke en gang. At jeg får igjen på skatten hjelper ikke akkurat nå ;o))


Litt uheldig måtte jeg jo også være da jeg sprang av sted til t-banen i dag.... Jeg kjører grønt i dag Lpå jakke, skjerf og pulsvanter og da måtte jeg jo matche med grønn paraply, hihi. Da jeg sprang ut i sørpa så det plasket rundt bena, forsøkte jeg å slå opp paraplyen samtidig. Plutselig ble jeg stående med håndtaket i den ene hånden og resten av paraplyen i den andre, og jeg hadde ikke tid til å gå inn igjen. Med litt besvær klarte jeg å slå den opp, men konstaterte at den nok var moden for søppelkassen før håndtaket røk. En spile var også brukket og sto en helt annen vei enn den burde... Jeg har ikke manko på paraplyer, så jeg skal slippe å bli våt ved neste regnskur ;o))

#regn #snø #vått #slaps #ødelagt #paraply #blogg
  • Vær

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
solliv: Jeg har nok mange paraplyer, men dette var den eneste grønne... Det er vel ikke så farlig om jeg ikke finner en ny ? Ja dette regnet gjorde virkelig godt.pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
julietalivstil: Regnet gjorde godt, men nå har det sluttet. I stedet har vi fått kjukk tåke i stedet, men det er nesten + 3 C så jeg klager ikke ? Ha en fin kveld du også.pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229