What u insulating?

Heisann og huffsann!

Jeg blir litt oppgitt noen ganger når det gjelder enkelte menneskers forsøk på å lure andre. Egentlig burde jeg vel ikke bli det, for det er jo sånn hverdagen har blitt. Nå på fredagen gikk jeg på med begge bena, noe jeg vanligvis ikke gjør.

Det så ut som om Robbie Williams eller en fankonto la meg til på Twitter, og jeg gikk naturligvis inn for å sjekke. Jeg følger Robbie sin offisielle twitterkonto, og kontoen var smekk lik hans. Noe som ikke er uvanlig når det gjelder fankontoer, så derfor tenkte jeg ikke noe særlig over det. Jeg valgte å følge kontoen, og da begynte ting å skje.

Jeg fikk en privat melding fra kontoen hvor vedkommende utga seg for å være Robbie, men det var selvsagt ikke han. Vedkommende skrev så dårlig engelsk, noe Robbie ikke gjør, at ingen burde unngå å forstå at dette var fake. I meldingen skriver vedkommende at «han» bare ville høre hvordan det sto til med en av hans trofaste fan. Når jeg så spurte hvorfor vedkommende hadde valgt akkurat meg, så var svaret at jeg var jo en sånn trofast og aktiv fan som vedkommende hadde stor interesse av å ha kontakt med. For å gjøre en lang Mail korrespondanse kortere, så skrev jeg at vedkommende ikke var Robbie hvorpå jeg fikk en lang forklaring på at jo da det var han. Ettersom han hadde en stalker så kunne han ikke bruke sin egen Twitter konto. Haha, for en dust! Hvorpå jeg svarte «Not bloody likely» og jeg fikk til svar «What u insulating» 🤣🤣🤣

Skal man prøve å lure noen ved å påstå at man er en annen enn den man er, så lønner det seg i alle fall å lære seg rettskrivning. Jeg har vært ut for det samme en gang før på Twitter, og den gangen var det en som prøvde å overbevise meg om at «han» var skuespiller, programleder og musiker Alexander Armstrong. Det var akkurat samme fremgangsmåte, men den gangen ble personen veldig frekk når jeg ikke ble overbevist.

Har du blitt lurt på denne måten?

#fake #lurt #utgi #robbiewilliams #twitter #oppgitt #lure #irritert #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Helge.
,
Slike ting er det nok av i sosiale kanaler. Det er falske innsamlinger til barn langt unna og falske kontoer som du var bort i. Det er noen som prøver og utnytte kjedisers nettbruk på den måten. I kjølvannet avstore kattastrofer dukker det alltid opp innsamlinger som skal gå til de som trenger det men som havner i private hender. Så vær våken og ikke ta alt for god fisk.
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg pleier å være veldig kritisk til alt som finnes på nettet, men denne glapp mellom fingrene. Jeg har kommet borti sånne som har forsøkt å få meg til å oppgi personnr., kontonr. og Bank ID, men den går jeg ikke på. For et par år siden ville en kar med engelskklingende navn følge meg på Instagram, problemet var bare det at alle bildene av av Jens Stoltenberg. Jeg utfordret ham, men han var så bestemt over at det var ham på bilde. Det var ikke før jeg dro en løgn og sa jeg kjente JS at kontoen ble slettet.
nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Helt utrolig altså 🙈 😂 Ja har borti dette 🙄🙈
nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Noen ganger er det fristende å jatte med dem en stund, for å finne ut hva de er ute etter, kanskje neste gang.... For det blir garantert en neste gang 😳
nouw.com/veralynn