What u insulating?

Heisann og huffsann!

Jeg blir litt oppgitt noen ganger når det gjelder enkelte menneskers forsøk på å lure andre. Egentlig burde jeg vel ikke bli det, for det er jo sånn hverdagen har blitt. Nå på fredagen gikk jeg på med begge bena, noe jeg vanligvis ikke gjør.

Det så ut som om Robbie Williams eller en fankonto la meg til på Twitter, og jeg gikk naturligvis inn for å sjekke. Jeg følger Robbie sin offisielle twitterkonto, og kontoen var smekk lik hans. Noe som ikke er uvanlig når det gjelder fankontoer, så derfor tenkte jeg ikke noe særlig over det. Jeg valgte å følge kontoen, og da begynte ting å skje.

Jeg fikk en privat melding fra kontoen hvor vedkommende utga seg for å være Robbie, men det var selvsagt ikke han. Vedkommende skrev så dårlig engelsk, noe Robbie ikke gjør, at ingen burde unngå å forstå at dette var fake. I meldingen skriver vedkommende at «han» bare ville høre hvordan det sto til med en av hans trofaste fan. Når jeg så spurte hvorfor vedkommende hadde valgt akkurat meg, så var svaret at jeg var jo en sånn trofast og aktiv fan som vedkommende hadde stor interesse av å ha kontakt med. For å gjøre en lang Mail korrespondanse kortere, så skrev jeg at vedkommende ikke var Robbie hvorpå jeg fikk en lang forklaring på at jo da det var han. Ettersom han hadde en stalker så kunne han ikke bruke sin egen Twitter konto. Haha, for en dust! Hvorpå jeg svarte «Not bloody likely» og jeg fikk til svar «What u insulating» 🤣🤣🤣

Skal man prøve å lure noen ved å påstå at man er en annen enn den man er, så lønner det seg i alle fall å lære seg rettskrivning. Jeg har vært ut for det samme en gang før på Twitter, og den gangen var det en som prøvde å overbevise meg om at «han» var skuespiller, programleder og musiker Alexander Armstrong. Det var akkurat samme fremgangsmåte, men den gangen ble personen veldig frekk når jeg ikke ble overbevist.

Har du blitt lurt på denne måten?

#fake #lurt #utgi #robbiewilliams #twitter #oppgitt #lure #irritert #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer