Venter på regnet og kjøligere vær

Jeg vil helst ikke klage på varmen, for helt ærlig så er dette den beste sommeren vi har hatt på mange år. Har forsøkt å tenke etter hvornår vi hadde en sånn sommer sist, men klarer ikke å hente fram minnet. Bak i hodet har jeg erindringer om at barndommens sommer bare var sol, varme og bare ren nytelse...., men det var kanskje ikke helt sånn.

Som sagt så vil jeg ikke klage på varmen, men jeg må innrømme at jeg syntes at naturen og de som lever i og av den hadde trengt flere dager med godt regnvær. Vi hadde vel strengt tatt hatt behov for litt regn vi tobente også. Det er så tørt ute at jeg har nesten gitt opp bedene mine, og konsentrerer meg om å holde liv i balkongkassen.

Licensed from: Natalia_Kollegova pixabay.com

Kattene mine merker varmen de også, og gjør nesten ikke noe annet enn å ligge sløve. Veldig ulikt dem å være så rolige. Vinja hoppet til og med opp i fanget mitt mens viften gikk i går, og det er som regel ikke noe hun pleier å gjøre. Hun liker ikke at vifta står på, men den nye jeg kjøpte blåser ikke så hardt å da var det vel deilig med litt luft i pelsen.

Sjekket yr.no nettopp, og de melder kun overskyet, fortsatt varmt uten noe tegn til regn... Bare å holde ut og håpe på at noe skjer med været et eller annet sted, som påvirker været her oppe hos oss.

#vær #sommer #varme #regn #sol #tørke #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
BforB: Ja nå er jeg veldig klar for kjøligere vær og masse regn... Det kom en pytteliten skur tidligere i dag, men det tørket med en gang.pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Helge: Jeg føler virkelig for bøndene som sliter nå i tørken. Hørte nettopp på radioen at slakeriene, har kaldt inn slakterne sine fra ferie. Bøndene har jo ikke fór nok til dyra ;o(( Vi fikk jo litt regn i dag, men det var så lite at det hadde ikke noe for seg.pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229