Venninnekveld, trøtt og smak av sommer

Heisann og god formiddag!

Ute er det en nydelig dag så langt, med blå himmel og sol. Da jeg sto opp rett før kl 9 var gradene på +15,5C og stigende.

I går kom Bestisen til meg på dagen og ble til klokken dro over 23. Vi skravlet og hadde en veldig hyggelig kveld, med litt håndarbeide, god mat og litt snoop som jeg hadde kjøpt hos Holdbart ført helgen.

Det var premiere på favorittprogrammet "Stjernekamp" på NRK, og det måtte vi jo ha med oss. Vi pleier ofte å ha favoritter før sesongen starter, men ingen av oss hadde det denne gangen. Etter å ha hørt og sett alle sammen, er det tre damer som scorer høyest hos meg. Alexandra Rotan, Jorun Stiansen og Anna-Lisa Kumoji. Så får vi se om noen av disse vinner, eller om det er noen av de andre deltakerne. Alle sammen dyktige artister 🥰

Etter at jeg hadde kjørt Bestisen hjem igjen, satte jeg meg til å se på Arving okänt - Sverige på SVT-appen. Jeg hadde sett veldig mange av programmene på NRK, men den første sesongen var ikke tilgjengelig lenger der. Elsker jo sånne program og blir så engasjert at jeg kan sitte i timevis å se program etter program. Det gjorde jeg også i går/natt og endte opp med først å komme meg i seng rett før kl 4 på morgenen. Helt idiotisk, og ettersom jeg må opp kl 9 så kan jeg love at øynene var som to smale streker da jeg krøp ut av sengen.

Etter flere dager med lave dagtemperaturer og kraftig vind, trodde jeg at sommeren var over for i år. I går var den tilbake igjen, og det ser også ut til at det blir en varm og fin dag i dag også. Så langt er det ingen vind ute, så jeg tviler på at man må ha på noen varme klær når man skal ut.

Ønsker deg en fin søndag 🥰

#været #smakavsommer #venninnekveld #bestisen #trøttitrynet #holdbart #mat #snoop #stjernekamp #arvingokänt #tvprogram #nouw #nouwblogg #nouwblogger #norsknouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • søndag
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer