Var ute og kjøpte julegave til meg

O jul med din glede, om et par dager er det julaften 🎄

Bestisen og jeg har som tradisjon å kjøpe både julegaver og bursdagsgaver til hverandre. Ofte går vi sammen og tar ut gaven så betaler den andre. På den måten får vi det vi ønsker oss, og ikke noe som bare blir plassert inn i et skap. Er gaven dyrere enn beløpet vi har forhåndsbestemt, betaler vi selv det overskytende.

Bestisen har spurt meg flere ganger hva jeg ønsket meg til jul, men jeg har ikke kommet på noe. Syntes liksom at jeg har det jeg trenger. Så her for noen dager siden gikk radioen jeg hadde på nattbordet mitt i stykker. Jeg trengte en ny radio, så vi ble enig om at jeg kjøper den selv.

Så ut på dagen i går dro jeg ned på Power som ligger på Alna, for å kikke etter en som passet. Den kunne ikke være for stor, for nattbordet mitt er ikke så stort. Etter å ha sett på utvalget falt jeg for denne søte Zenz radioen i blått. Jeg måtte jo teste lyden, og den var det ikke noe i veien med. Bra styrke og ikke noe skraping. Den var ikke så dyr heller, betalte 799,- for den.

Jeg har allerede tatt den i bruk, så den blir ikke liggende under juletreet 🎄

#julegave #gavetilmeg #radio #zenz #power #alna #shopping #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Jul
  • 79 visninger

Liker

Kommentarer

Helge
,

Gratulerer. En radio eller fem er kjekt å ha i heimen. Har vel 3 stykker her men burde kanskje hatt 2 til. En på sovrom og en på kjøkkenet samt noen i stua. Ofte har jeg sovnet til Drivkraft på NRK p2 om kvelden, noe som sier hvor tidlig jeg legger meg av og til. Ha en fin dag.

VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Jeg hører mye på radio om kvelden, mest på juleradio nå i desember. Ellers blir det Klem FM. Jeg har radio på kjøkkenet og en i stua som begge er i bruk.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Så søt liten radio, - kjekt å ha og høre på på soverommet. Lurt å kjøpe julegave til seg selv så får man det man trenger. Jeg har også gjort det, - blir ikke så spennende da, men det er ikke så nøye. 😊 Igår kveld tok jeg opp ribba fra fryseren, og skal krydre den idag. Ha en fin bitte lille julaften! 🎄

VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk ❤️ Ja den akkurat passe stor til natt ordet. Jeg liker å høre på radioen før jeg sovner. Denne kan jeg sette på innsovning, sånn at den slår seg av selv. Jeg krydret ribba mi innen jeg dro ut i dag, så nå ligger den å goser seg i kjøleskapet. Ha en riktig god natt 🥰

nouw.com/veralynn
BareBentes
BareBentes,
Kjøper også julegaver til meg selv.... fra nissen, fra hundene, katten.... de andre får jo det...😊
nouw.com/barebentes
VeraLynn
VeraLynn,

Hihi, det hender at jeg også skriver fra nissen og kattene på noen av gavene. Hvis jeg har vært tidlig ute, så husker jeg ikke alltid hva som er i pakkene 😉 Denne gangen er det ikke så mange, og jeg vet hva som er i dem.

nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,

Da fikk du jo akkurat det du ønsket deg og trengte 😊

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det gjorde jeg vettu, og denne gaven kommer til å bli brukt hver kveld 😉

nouw.com/veralynn