Var hos Iris Nailbar i går, og fikk fixet neglene mine

En time med velvære i går hos Iris Nailbar..., og jeg koste meg virkelig. For en gang skyld var jeg ute i god tid sånn at Kimmi skulle slippe å vente, men hun var nede å handlet og kom rett før timen min begynte.

Det ga meg god tid til å kikke på utvalget av farger og muligheter. Jeg så noen rosa- og lillafarger som jeg kunne tenke meg, og som jeg viste Kimmi før hun startet. Hun sa ikke så mye da, men kom med et litt annet forslag enn jeg hadde da hun skulle legge på lakken.

Dette er sluttresultatet og jeg er superfornøyd med fargene og sammensetningen. Akkurat denne rosafargen er min absolutte farvoritt av alle rosafarger, en sånn jeg blir i godt humør av å se på. Å bruke lilla glitter på to hele fingre og litt på fire andre var Kimmi sin ide, og jeg syntes det var perfekt 🥰

Noen ganger når jeg har vært å stelt neglene mine, får jeg så vondt i fingrene etterpå. Denne gangen ble det sånn, og i dag er både neglene og fingrene veldig såre og ømme. Såpass at jeg har store problemer med å bøye leddene, og hvorfor det er sånn noen ganger og andre ganger ikke har jeg ingen aning om. For Kimmi var ikke hardhendt på noen måte, men det er vel bare kroppen som er i ulage kanskje.

Jeg liker at det er litt fest på neglene hver dag, med sterke farger og litt bling bling.

Hva med deg, nøytral eller fargerik neglelakk?

#velvære #irisnailbar #negledesign #negler #rosa #glitter #lilla #fargeglad #bling #neglelakk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


  • Velvære
  • 72 visninger

Liker

Kommentarer