Våknet til lyden av regn, og så er det alt midt i uken....

Heisann!

Regnet trommet på vannbrettet da alarmen vekket meg i dag, og jeg ble liggende en stund å lytte før jeg sto opp. Temperaturen var nede på bare +18C da jeg sto opp, og inne i leiligheten var det svalt og godt. Noe det ikke har vært på veldig lenge.

Arbeidsdagen er godt i gang, og har vært det siden kl 8 i dag. Jeg hadde litt problemer med å logge meg på alle programmene, men de våknet da til slutt.

Vinja syntes jeg var litt sen om å stå opp etter at jeg slo av alarmen. Hun ville ha godbit og medisin å hoppet opp i sengen og satte seg oppe på magen min å så bedende på meg... Da var det ikke noe annet å gjøre enn å stå opp å finne fram medisinen, og hun var så utålmodig i dag at hun sto med nesen opp i medisinflasken smattet med munnen. Etterpå var jeg ikke så interessant lenger og hun spratt ut på balkongen, etterfulgt av søsteren 😺😺

Allerede onsdag og en dag nærmere ferien, og jeg kjenner at det ikke er like enkelt å fokusere på det jeg skal hele tiden.

Hihi, jeg elsker Snap og alle de morsomme filterene som får øynene mine til å skinne, ujevnhetene i huden til å forsvinne og ansiktet mitt smalere enn det egentlig er. Ikke det at jeg er redd for å vise mitt virkelige ansikt, men det er gøy å leke seg litt i blant. Ikke sant?

Ønsker deg en fin onsdag 🥰

#regnvær #sommer #vær #arbeidsdag #ferietid #katteliv #onsdag #snapchatfilter #nouw #nouwblogg #nouwblogger #norsknouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Onsdag
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer