Ullevål Universitetssykehus i dag...

I dag måtte jeg opp tidlig ettersom jeg hadde time på Ullevål Universitetssykehus, for undersøkelse av skuldre, nakke og kroppen generelt. Jeg sov dårlig i natt, akkurat som jeg alltid gjør når jeg skal på noe sånt. Når jeg ikke vet eller har kontroll på hva som skjer eller skal skje, da surrer tankene i hode mitt å jeg klarer ikke å slappe av.

Det er ikke så veldig lang vei fra meg til Ullevål, men det har lett for å være mye kø så jeg tenkte at det ville holde å dra 1 time i forveien. Skulle nok ha dratt 15 minutter tidligere, for jeg holdt på å komme for sent pga trafikken og for at det var nesten umulig å finne en parkeringsplass i nærheten av den avdelingen jeg skulle til. Endt opp med å måtte kjøre tilbake mot utkjøringen, for så å parkere i parkeringshuset. Da jeg gikk derfor hadde jeg 8 minutter på meg, og jeg rakk det med et nødskrik.


Legen jeg var hos, var en veldig hyggelig mann som tok seg god tid til å spørre mange spørsmål og til å undersøke meg. Han klemte og trykket på mange forskjellige punkter på kroppen, og samme hvor han klemte var det ekstremt vondt. Jeg både ynket og ropte ut når det ble for ille. Jeg måtte også bevege armene i alle de retningene som er problematisk for meg.

Leddene mine sin status kan man se på røntgen og MR bildene, så der var det ikke så mye å si. Legen konkluderte med at jeg hadde kroniske muskelsmerter, som han vel egentlig ikke hadde noen forklaring på hvorfor var der. Det er ingen mirakelkur for det, men han mente at jeg gjorde riktig med å trene og holde meg aktiv. Mange ganger er det ulidelig slitsomt å trene, men jeg vet jo at det gjør godt etterpå. Det er jo en liten gulerot i et snøre det ;o))

Disse muskelplagene som til stadighet gjør at jeg får betennelser, er vel av den arten som de egentlig ikke vel hva kommer av. Jeg regner med at jeg får mer info når jeg kommer til legen min i slutten av måneden, for da har han vel fått uttalelsen fra dagens undersøkelse.

Disse muskelplagene min er av en sånn art at jeg ikke tåler massasje, da blir jeg rett å slett dårlig. Det var nettopp det som skjedde etter at jeg kom hjem i dag også. Kroppen var helt i ulage, jeg hadde smerter og jeg var ulidelig sliten. Så sliten at jeg bare måtte pakke meg inn i et pledd å legge meg bakover for å slappe av. Det tok litt tid innen kroppen roet seg, men når den gjorde det sovnet jeg å var borte i ca 3 timer. Er fortsatt ikke helt i slaget, men jeg føler meg i alle fall litt bedre.


#syk #vondt #helse #kronisk #muskelplager #muskelsmerter #betennelse #skulder #nakke #ullevålsykehus #undersøkelse #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Veronica Rona Thomassen: Tankene roet seg omtrent med det samme jeg var ute i fri luft igjen. Jeg trodde at jeg skulle være i bedre form i dag, men niks det tar nok litt lenger tid... Fredagen blir brukt til å slappe av litt.pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Helge: Tusen takk ;o)) Dette kommer nok aldri til å gå over, men noen dager er heldigvis bedre enn andre ;o)) Jeg spent på hva legen kommer til å skrive til min fastlege. Ha en fin dag.pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229