Trøtt.no

God formiddag, jesp 🥱

Ute henger tåka langt ned over trekronene, men det regner nå i allefall ikke å det er veldig positivt. Jeg er så trøtt og uopplagt i dag, for jeg har kun sovet i 2,5 time 😴 Det var det samme hva jeg gjorde da jeg gikk å la meg i går, søvnen ville helt enkelt ikke komme. Sånt blir jeg så stresset av, sukk!

Jeg har rukket å komme meg igjennom to kopper kaffe allerede, men det har ikke gjort meg så veldig våken akkurat.

Jeg klarer aldri å spise frokost tidlig om morgenen, så det blir først nå...

Arbeidsdagen er godt i gang, og jeg har fått unna et par saker allerede som jeg hadde sendt fra meg til revisjon i forrige uke. Nå skal jeg kaste meg over nye ting som har kommet inn og ligger klare til å behandles.

Det skjer vel ikke så mye spennende etter jobb tror jeg, men jeg må en liten tur i butikken og på apoteket når jeg er ferdig på jobb. Ettersom jeg ikke begynte på jobb før 8:30, kommer jeg meg ikke ut før utpå ettermiddagen en gang.

Ønsker deg en fin onsdag :-)

#trøtt #søvnmangel #kaffe #arbeid #arbeidsoppgaver #ut #handle #onsdag #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

  • Onsdag
  • 102 visninger

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Trevlig onsdag så här i oktober

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja, og nå ser det jammen ut til at jeg begynner å våkne også 😉

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,

Önskar dej detsamma

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 😊

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Uffda, det var lite søvn. Jeg blir veldig trøtt på ettermiddagen om jeg har sovet lite, så en liten hvil hjelper på, men da må man ikke sove for lenge! Håper du får sove bedre til kvelden. Ha en fortsatt fin dag! 😊

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg kan godt klare meg på få timer med søvn, men dette ble alt for lite. Tok meg en strekk etter at jeg hadde spist middag, og det gjorde godt. Ha en fin torsdag ❤️

nouw.com/veralynn
Helge.
,

Det ble jo en onsdag nesten uten regn. Det starta i ettermiddag men det var jo venta. Var på apoteket sjøl i dag og kjøpte ei pakke scankvikk vanntett bandasje. Har noen sår like under venstre kne som jeg har slitt med i lang tid. Håper det går bra, må være streng mot meg selv og ikke klore på det når jeg skal bytte bandasje. Må bare ta meg sammen ikke første gangen jeg kjøper den typen. Ha en fin kveld.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg fikk smake på regnet da jeg hadde vært ute å handlet i går ettermiddag. Det var opphold helt til jeg kjørte hjem fra butikken, men da var det som om noen åpnet slusene ovenfra. Best å ikke klore og klø på sår, blir lett arr da. Ha en fin torsdag.

nouw.com/veralynn