Toppen av lykke...

Ja, akkurat nå i kveld er det toppen av lykke, at det tordner og regner... For temperaturen har sunket fra +29C for noen timer siden til +18,5C akkurat i skrivende stund. Alle vinduene står oppe på lufting, og jeg kjenner at jeg får litt gåsehud å fryser bittelitte granne ;o))

Jeg hørte på værmeldingen tidligere i dag og da meldte de at det skulle komme torden og regnvær, men jeg trodde ikke det skulle komme så tidlig. Regnet som kom var ikke på langt nær nok for markens grøder dessverre. Da måtte vi nok ha fått et ordentlig regnvær som varte i flere dager.

Licensed from: darksouls1 pixabay.com

Det var ordentlig trykkende og klamt ute tidligere på dagen da jeg dro avsted for å handle. Så ille at jeg nesten rømte tilbake til bilen etter hvert butikkbesøk. På sånne dager er det veldig godt at bilen har et ordentlig AC-anlegg.

Ettersom jeg viste at det ville komme regn i dag, var jeg ute å fikk støttet opp Hagehortensian min. Hadde jeg ikke rukket å gjøre det, ville den ha ligget ut over plenen som et slakt nå. Den har fått sine store fotballer med blomster, og når de blir våte av regn klarer ikke stilkene å holde dem oppe. 

Har det kommet noe regn hos deg i dag, eller er det like tørt?

#regn #torden #lyn #uvær #varmt #kjølig #hortensia #støtte #blogg

  • Vær

Liker

Kommentarer

maiken
maiken,
Tørt i Bergen, jeg skulle gjerne hatt noen regnskyll etterhvert , men ikke si det til noen.....:)www.maikensnattblogg.blogg.no
Vera Lynn
Vera Lynn,
maiken: Det bare med den ene skuren her også dessverre, skulle så gjerne ha hatt mye mere.pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229