Tok meg en liten pause

Av og til føler jeg at jeg bare må ta meg en pause fra alt som har med sosiale medier å gjøre. Noen ganger bare for et par dager, andre ganger litt lenger. Når det blir litt mye oppe i hode, da klarer jeg ikke å skrive noen ting i det hele tatt. Jeg har hatt noen sånne dager nå, og følte at det var godt å la PC'n ligge litt ;o))

Ute er det et litt blandet vær i dag, grått med en stripe av blå himmel over Manglerudåsen. Man kan jo bare krysse fingrene for at den blå stripen bare vokser ut over dagen ;o))

Licensed from: pepperminting pixabay.com

De siste dagene har bestått av kreativ kveld sammen med bestisen, og fargebøker, nakke og skuldervondter, trening, magekjør og oppkast. Ikke noe å skrive så veldig mye om akkurat, litt for mye negativt og deprimerende.

I går og i dag har temperaturen jammen krøpet ned på minus siden av gradestokken. Det er slutt på å ha balkongdøra oppe i flere timer, sånn at kattene kan løpe ut og inn. Heretter blir de sluppet ut, og så må de si fra når de vil inn igjen. Vinja, som er en litt forsiktig og nervøs pus, liker ikke at jeg lukker døra. Hun er livredd for å bli etterlatt alene, men hun kommer til å venne seg for jeg åpner døra innimellom for å sjekke at alt står bra til. Da ser hun at jeg ikke glemmer henne bort ;o))


#pause #sosialemedier #vondter #uvel #kreativitet #kvalm #katter #balkong #uteliv #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Kjente at jeg trengte et lite opphold, og det gjorde faktisk veldig godt. Klarte vel ikke helt å holde meg unna Facebook da, for den er så lett tilgjengelig på mobilen som alltid ligger ved siden av ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
frodith: Av og til blir det fult oppe i hode mitt, og da fungerer jeg ikke som jeg skal. Det å blogge er en av de tingene jeg ikke helt får til da. Men jeg er som sprettballen vettu, jeg kommer sprettende tilbake ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229