Tiende feriedag - bare en snartur ut

Ferietid betyr ikke alltid at man skal reise av sted og oppleve noe, noen ganger drar man bare å handler litt. I dag har det blitt en sånn dag, og jeg har bare vært en tur nede på Bryn Senter. Ikke helt alene, Besisen kom en tur nedover for å bli med.

Etter å ha vært innom "Postkontoret" for å sende et brev, stakk vi opp på Al Dente for å spise en lunch og skravle litt. Når vi sto i kø for å legge opp mat på brettet, kom jeg i snakk med en eldre dame, og hun var skikkelig talatrengt å skravlet i vei. Det var bare hyggelig det altså 😉 Da jeg var yngre var jeg veldig sjenert, og det å snakke til fremmede mennesker skjedde ikke. Det har heldigvis forandret seg etterhvert som jeg har blitt eldre.

Sånn midt på dagen er rene pensjonisttreffet på Al Dente, ikke at det er noe galt med det altså - bare en observasjon. 


Etter at vi hadde lunchet ferdig tok vi oss en runde i øverste etasje og kikket litt i butikker... Det var ingenting jeg skulle ha, men jeg liker å gå rundt i butikker å kikke selv om jeg ikke handler. Vel, jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe, men når vi kom innom Clas Ohlsson, kjøpte jeg faktisk turstaver. De kostet ikke mer enn 200,- og jeg har hatt lyst til å skaffe meg det ganske lenge. Om stavene får meg til å sprette opp bakken som ei fjellgeit igjen vet jeg ikke, men det hadde vært så kult om det var tilfellet, hihi!!

Før vi la Bryn Senter bak oss, var vi innom Meny å handlet inn noen småsaker...

Da jeg kom hjem var himmelen blågrå, og det så ut som det skulle bli et ordentlig tordenvær. Heldigvis dro skyene en annen vei, og vi fikk beholde sola. Det har blåst noe helt vanvittig, men det ser ut til at det har begynt å løye nå. I morgen ser det heller ikke så ille ut på formiddagen, og det passer bra for da skal damene ut å oppleve nye ting 😊

#kortreist #shopping #handle #bryn #byrnsenter #lunch #aldente #clasohlsson #sensommer #august #onsdag #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
frodith: Hihi, jeg har stor glede i å bare gå å se, ta på og prøve også 😲))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
annebe: Hehe, jeg ble en gang kalt for Vera Lyyyynet, men jeg tviler på at jeg klarer å leve opp til det nå, knis!! Fikk tips fra Toini om å ta stavene til terapeuten min, for at han kan hjelpe meg å stille dem inn til rett høyde. Ellers kan de ende opp med å gjøre vondt verre for armene mine!!pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229