Tidlig oppe, ny arbeidsuke og noe har løst seg

Image by Engin Akyurt from Pixabay

Heisann og god morgen!

Solen var allerede oppe da jeg våknet uten alarmen kl 07:00 i dag. Jeg ble liggende en liten stund å strekke meg, innen jeg kom meg opp. Temperaturen så tidlig var på +3,9C, men himmelen er blå og ingen skyer er å se så den stiger nok utover dagen.

Jeg vet ikke hva som skjedde i kroppen min i går, men helt plutselig forsvant all energi og jeg ble så trøtt og tiltaksløs. Så jeg bestemte meg for å ta meg en liten strekk, som ikke ble så liten allikevel. For jeg endte opp med å sove i ca 2,5 time. Det kan selvsagt ha noe med at jeg var og er så stiv i kroppen, og det at jeg hadde velvære av føttene i går. Noe resten av meg ikke syntes var noen velvære..... For det tar på å stå sammenkrøket med et ben på do-ringen og klippe negler.

Jeg har fortsatt ikke fått svar på mine henvendelser fra Nouw, men jeg fått oppgradert til Premium medlemsskap igjen. Denne gangen betalte jeg direkte med bankkort, og da var saken løst på under et minutt. Jeg har jo alltid bare sendt en SMS og oppgradert den veien, men det er tydeligvis der problemet er. Kanskje det rent av er sånn at den tjenesten skal bort....? Bare et spørsmål fra min side.

Ellers er min arbeidsdag og uke godt i gang, og jeg kunne se ut fra mailboksen min at jeg har mer enn nok å gjøre i dag også 😊

Håper din dag blir god 🥰

#tirsdag #arbeidsdag #morgen #vær #sol #energiløs #trøtt #sliten #premium #medlemsskap #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker