Tåke, varmegrader og au i nakken og armene...

Jeg trodde jo at det var surt og kaldt ute i dag, og kledde godt på meg....puh!!! Det var jo ikke kaldt i det hele tatt. Det kunne godt ha regnet litt syntes jeg, bare sånn for å rense opp litt i gatene. De er jo helt svarte av hvadetnåersom ligger oppå asfalten.

KAJ hadde kjørt ut en haug med fakturaer som hun skulle pakke, og siden PC'n min tar to vintre, 10 votter og noen luer før den er oppe å går satte jeg meg like godt ned å hjelp henne å pakke. Det gikk som en drøm, og når morgenmøte startet 09:15 var vi klare. Vår operative leder var oxo tilbake igjen i dag, og det var got å ha henne tilbake :o)

Nakken min har bestemt seg for at at den vill være vrang og vond om dagen. Jeg er så stiv at jeg har hodepine... Skal prøve å vente litt med å ta noe for det til litt lengre ut på dagen. Jeg har spist litt vel mye smertestillende i noen dager, og det er jeg ikke så happy for. Det fjerner smertene for en stund, men det løser ikke problemet.

Når jeg sto opp til morran i dag så var hele senga mi full av lekemus- og rotter.... Kattene pleier noen ganger å samle sammen alle å legge de i senga min når jeg sover. I natt skulle tydeligvis alle være med. Andre ganger så har de lagt dem rundt eller opp i matkoppen sin. Snåle puser!!!

På tide å øke produktivitetsnivået noen hakk, sånn at jeg blir ferdig med det jeg skal i dag!!

Ha en fortsatt fin dag :o)

  • Blogg
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

Georgine,
Søte pusekatter da. De vil kanskje vise fram hvor flinke de har vært til å fange mus om natten.
georgine.blogg.no