Sov meg til ekstra energi


Det å være ute hele dagen og på farten, tar alltid på kroppen min. I sær nå om dagen hvor nakken min er så fornærmet på meg. Da får jeg alltid en smell dagen etter, og jeg orker nesten ikke å komme meg ut av senga. I dag var nok ikke noe unntak, men etter å ha våknet ved 9 tiden bestemte jeg meg for at det var for slitsomt å stå opp, så jeg sov litt til. Jeg endte opp med å sove til kl 11, men da følte jeg meg også i bedre form og at kroppen hadde fått litt mer energi.

Jeg måtte ha meg et par kopper kaffe før jeg satt i gang med noe, men etter det var det fram med støvsuger og Swiffer-kosten. Ettersom jeg tok et godt tak med støvkluten for bare noen dager siden, holdt det med swiffer'n i denne omgangen.


Jeg var nettopp ute med søppel og papir, og i gården var is og snø forandre til våt og ekkel sørpe. Jeg angret nesten på at jeg ikke hadde tatt på meg gummistøvler, for akkurat disse vinterstøvlene jeg har på meg her er ikke hele i sømmen. Vannet rant med andre ord både ut og inn... Jeg hadde heldigvis ikke sokker på, men allikevel.

Nå er det bare å krysse fingrene for at det ikke fryser på til kvelden og natten, for da blir det et mareritt å bevege seg ute.

Vet ikke om det blir noen flere innlegg i dag, for om et par timer kommer bestisen på besøk med strikketøy og godt humør. Det blir nok ikke noe særlig strikking på meg i dag, for det tillater nok ikke nakken min kjenner jeg, men jeg er veldig god på å skravle, hihi 😆

Ha en fin lørdag da folkens.

#nakke #helse #vondt #smerter #rengjøring #støvsuge #swiffer #søppel #sørpe #is #snø #vått #plask

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Veldig greit å sove på seg litt mer energi 😊 Jeg sover bare til kl 7 hver dag, nytter ikke sove mer..ffrodtih.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
I går trengte jeg virkelig å sove litt ekstra 😊 Skulle ønske jeg var en morgenfugl, sånn at jeg fikk mer ut av formiddagen min, men dessverre er jeg ikke det....nouw.com/veralynn
Helge.
Helge.,
Det er bart mange steder. Dagen har vært så der og jeg veit at i morgendagen blir ikke helt optimalt. Så jeg gleder meg til tirsdagen kommer. Håper formen din blir bedre og bedre. Haen fin kveld.
VeraLynn
VeraLynn,
Heldigvis så har mye av det siste snøfallet smeltet bort igjen, og fortsetter det å være varmt så drar det med seg mer av den gamle også. Nå på formiddagen i dag er nakken et lite hakk bedre, og jeg tar med meg alt positivt jeg 😊 Ha en fortsatt fin søndag.nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229