Søndag, smerter og tiltaksløs

God kveld!

Jeg våknet grytidlig i dag med stiv nakke, og ikke akkurat i den beste formen. Sto opp å medisinerte Vinja og fikk unna morgenstellet til kattene.

Etter det mistet jeg helt gløden, og ble sittende lenge i godstolen med kaffekoppen. Ute var det et ganske greit høstvær, og det smarteste ville vel ha vært å kommet meg ut av døra. Sånn ble det ikke, stolen fanget den.

Det mest krevende jeg har gjort i dag, er å pakke bort klesvasken min... Vel mesteparten av den, for noen av håndklærne var ikke helt tørre enda.

I morgen skal Vinja og jeg tilbake til dyrlegen for kontroll. Nå er jeg ikke så urolig lenger, men er selvsagt spent på hva blodprøven viser. Har ting stabilisert seg, eller kan vi justere ned medisinen enda en gang. Det beste hadde vært om det er stabilisert, for jeg har ikke penger til å gå på kontroll hver 14 dag.....

#søndag #tiltaksløs #helse #nakken #vondter #smerter #vinja #dyrlegen #kontroll #medisin #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • søndag
  • 74 visninger

Liker

Kommentarer