Som natt og dag

Den ene morgenen er det så mørk ute når man står opp, at man skulle tro man var kommet langt ut i høstmåneden. Neste morgen er det totalt forandret, og i dag var det en slik dag. Jeg kunne merke det innen jeg dro opp rullgardinen, at dette ville bli en dag med blå himmel og sol.

Da jeg sto på trammen og trakk morgenluften langt ned i lungene, kom sola å kilte meg på nesen. Luften var ganske frisk, og gradene i skyggen hadde enda ikke kommet over + 10C
 

Licensed from: sumos / yayimages.com

I dag skal jeg gå tidligere for jeg har nemlig en etterlengtet forpleietime kl 15. Det er en velvære jeg føler jeg ikke kan være foruten, dels for at kroppen er så stiv at det er litt vanskelig å gjøre det selv, men også for at det er så behagelig å la andre gjør jobben. Jeg kan bare lene meg tilbake i en behagelig stol, og nyte.

Nå blir det kanskje ikke ren nytelse i dag, for storetåa som ble trampet på under torsdagens konsert er fortsatt litt øm. I tillegg klarte jeg å miste en biffkniv i går da jeg ryddet bort etter middagen, og den klarte jo selvfølge å finne en tå i stedet for gulvet. Det ble et fint lite hull i tåa, for kniven var veldig spiss og skarp. Litt øm og sår er jeg jo der også... Typisk meg å gjøre noe sånt, hihihi!!

Pusene koser seg fortsatt med det amputerte stativet, og har vært veldig greie mot hverandre. Til morran i dag lå Ronja inne i huset, mens til min store overraskelse hadde Vinja lagt seg på toppen. Det er ikke noe hun vanligvis pleier å gjøre :o)) Det å la søsteren få beste plassen altså :o))

#natur #høst #sensommer #natt #dag #forandringer #vær #sol #velvære #fotpleie #tær #skade #katter #august #onsdag #bloggh

  • Onsdag
  • 10 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
annebe: Når jeg kikker ut av vinduet, ser jeg jammen at det har blitt mer skyer ute. Disse tærne mine må gjennomgå både titt og ofte dessverre, hihi! Brekker eller forstuer jeg de ikke, blir de trampet på og knivstukket!! Tenker at dette går greit jeg 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Helge
,
Skal til fotpleie den 19 september. Været skifter fort, var ute og bada i går i skogen. Det var trolig årets siste bad på meg. Det er høst i lufta og kaldere. Har tenkt på det lenge men vil nå investere i ny PC. Den jeg har hjemme lever sitt eget liv. Men om jeg skal kjøpe på butikken eller via ontech.no må jeg tenke på.
Siv Svanem,
Kos deg med fotpleien.
sivmargretblogg.no
Vera Lynn,
sisselgu: Jeg er også glad i høsten og alle de fine fargene som kommer da. Får vi bare beholde varmegradene en god stund fremover, vil jeg være veldig fornøyd. Stikker gjerne innom bloggen din 😲)) Ha en fin torsdag.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
maiken: Det ser ut til at det blir sol sånn annehver dag her i Oslo, for i dag er det igjen grått og meldt regn. Allikevel gjør solen et lite forsøk på å komme igjennom skydekket, krysser fingerene for at den klarer det 😲)) Jeg er glad i både spindelvev og edderkoppen, så vevet får lov til å være i fred for meg... Så sant det ikke er inne da ;o)) Ha en fin torsdag.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg storkoste meg hos fotpleien i går, og det var som å få nye føtter. Denne gangen var føttene mine ekstra følsomme, og det kilte veldig da hun filte under med den brune ballen, hihi!! Massasjen helt på slutten var veeeeldig deilig, og slitte føtter og legger føltes som helt nye, knis 😲)) Ha en fin torsdag.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Helge: Du burde sjekke butikkene angående PC kjøp, for nå har de en del gode tildbud pga av skolestarten. Greit å sjekke priser i alle fall.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Siv Svanem: Ååå, det var så utrolig godt, føltes som om jeg hadde fått helt nye føtter.
pittbulljedda.blogg.no/
siri,
Stilig bilde. Ligna veldig på ett som eg tok med mobilen her en dag. Men ditt var jo mye finere enn midt da. man ser detaljene mye bedre her, enn på mitt<3
siriloveskamera.blogg.no
Vera Lynn,
siri: Jeg kan nok ikke skryte av at det er jeg som har tatt bildet, skulle ønske jeg kunne. Dette har jeg hentet fra YAY, som vi har tilgang til når vi blogger. Der er så mange fine bilder, og når jeg ikke har noe selv jeg kan bruke går jeg inn der ;o))
pittbulljedda.blogg.no/