Sola skinner nå i alle fall!

Heisann sveisann!
Bare det å gå inn på bloggen får blodtrykket til koke, og jeg er vel ikke den eneste tenker jeg. Jeg har gitt opp å kommentere på andres innlegg, og svare på kommentarer for det går enda ikke.

Men ute skinner sola, og det er veldig varmt for årstiden. Da jeg freste ut av døra i dag var det allerede over +5C, og bare av det blir man i veldig godt humør 😊 Det var litt vanskelig å komme seg opp i dag, men når jeg først sto oppreist gikk det i grunnen ganske bra... Etter noen dager hjemme hvor jeg har sittet oppe litt vel lenge, tar det litt tid å snu om hode. Selv kattene syntes at mamsen var oppe litt vel tidlig, og Vinja viste seg ikke før jeg skulle ut av døra. Da gjespet hun veldig, og jeg misstenker hun ramlet sammen et eller annet sted så fort jeg var gått. Ronja stakkars lå oppe i senga mi, og ble revet ut av søvnen når jeg slo på lyset. Helt fornøyd var hun ikke, men hun hoppet ned å ruslet ut på kjøkkenet for å spise litt.

Om litt er det lunch, og da skal jeg denne damen ta seg en tur ut for å få litt luft. Kjenner at hode mitt trenger det i dag.

#problemer #dataproblemer #irritasjon #orkerikke #katter #vær #lunch #luftetur #sol #nouw #nouwblogg #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det er helt nydelig her også, og endelig virker bloggen igjen 😜✨🌱nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Het hos meg er bloggen veldig ustadig, og dette et tredje gangen jeg forsøker å svare deg, sukk! Nydelig temperatur og kveldshimmel nå i kveld 🥰nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Även här visade solen sig idag nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229