Sløver i varmen med Storytel

I dag kom varmen tilbake både ute og inne i kroppen min... Jeg våknet tidlig i dag morges med feberhete kinder, og følte meg ikke akkurat i storform. Feber i kroppen når det er så varmt er ikke det festligste som finnes nei. Så derfor blir det som var planlagt i dag lagt på is, eller rett og slett ikke gjort i det hele tatt.

Jeg hadde derfor tenkt å synke langt ned i godstolen for å lese, men øynene mine svir og renner så det ble det ikke noe av. Derfor logget jeg meg inn på Storytel, og begynte å lete etter en bok som fristet å høre på. Til slutt kom jeg over Victoria Hislops bok, Postkort fra Hellas. Jeg har lest et par av hennes bøker tidligere, og likte skrive- og fortellerstilen hennes. Jeg har ikke kommet så langt i boken enda, men den virker lovende ;o))


Veldig praktisk dette med Storytel, for man kan lytte til boka man holder på med hvor og når som helst. Siden alt er på mobilen så tar det ikke noe plass heller. Nå er jeg veldig glad i å lese bøkene selv også, men lydbok er ikke noe dårlig alternativ det heller ;o))

Leser du helst bøker selv, eller syntes du det er greit å høre på lydbok også?

#lese #lytte #bøker #storytel #syk #forkjølet #varmt #blogg

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Ja du vet det er en dårlig kombinasjon med en kropp som ikke tåler, å bli varm og kald om hverandre. Jeg har klart å miste stemmen til i dag, men feberen er heldigvis ikke like høy. Så ja her blir det nok en avslappende dag ;o)) Ha en fin lørdag du også.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Elevele: Det blir dessverre ikke like mye lesing på meg heller som før. Jeg må ha ro i kroppen for å få det til også, men har en tendens til å sette på tv eller noe annet som forstyrrer. Håper at jeg skal klare å få lest litt bøker samtidig som jeg lytter til lydbok i løpet av sommeren.
pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229