Skisesongen er i gang

En av mange høydepunkter om vinteren er når skisesongen starter på TV.... Du trodde kanskje at det var jeg som skulle ut på ski, å nei du det skjer nok ikke. Den type aktivitet har jeg helt lagt på hylla for flere år siden. Det betyr ikke at jeg ikke er interessert i å se våre flotte idrettsutøvere konkurrere og hente hjem medaljer. 

Denne helgen er de i Ruka, og nå går 10 km for damer... Ved 5,5 km er det Therese Johaug som ligger i teten med god margin.  Litt senere i dag er det skiskyting som jeg syntes er mer spennende, for der kan en første plass lett rotes bort ved at man er uheldig på standplass.


Licensed from: scusi / yayimages.com

Hvordan skal du tilbringe søndagen?


#ski #skisesongen #wm #langrenn #skiskyting #søndag #sportsinteressert #blogg

  • Sport
  • 6 visninger

Liker

Kommentarer

Denne søndagen har jeg slappet av, drukket kaffe, holdt på med håndarbeid, og selvfølgelig sett vinteridrett på TV 😊 Kjempegøy at Therese Johaug gjør det så bra 😊 Ønsker deg en kjemepfin søndagsettermiddag <3 😊 Purr, purr, fra Toril og kattene
www.dixierose.blogg.no
Vera Lynn,
Toril sin hverdag med musikken: Ja Therese er tilbake for fult, og heldigvis blir hun behandlet fint... Bortsett fra noen duster i en svensk avis da. Deilig med sånne dager... Jeg har kommet noen omganger på sjalet mitt, så det kan være at blir ferdig med det i morgen, vel egentlig i dag ;o))
pittbulljedda.blogg.no/