Skal...., skal ikke?

God formiddag!

Da jeg sto opp i dag, så det ikke ut til å bli annet enn gråvær. Nå som vi nærmer oss midt på dagen, er himmelen blå og solen har stått opp. Litt kjølig enda med +5,8C, men det bedrer seg nok.

Jeg satt en stund å tenke på om jeg skulle lage et "lureinnlegg" her på bloggen. Det er jo 1 april i dag, og dagen da mange plotter ut fine aprilsnarr. Jeg hadde et godt et, men fant til slutt ut at jeg droppet det. Pleier du å bli lurt, eller er du god til å oppdage at noen forsøker å lure deg? Selv er jeg ekstra på vakt, men skal ikke påstå at jeg alltid lykkes å oppdage at noen forsøker å lure meg.

Morgenstellet er unnagjort for lenge siden, og Vinja har startet balkonglivet. Hun er bare innom for å spise litt, og så er det rett ut igjen. Ronja venter til sola treffer vinduene, for henne må det være ordentlig varmt før hun liker seg der ute.

Jeg snakket med Bestisen i går kveld, og vi ble enig at hun skulle komme til meg ved 14:30 tiden. Hun tar bussen til meg, og så kjører jeg henne hjem igjen i kveld. Det er ikke så ofte jeg har besøk for tiden, så jeg gleder meg virkelig til at hun skal komme.

Før det skal jeg dra en runde med støvsugeren, og pakke bort gårsdagens klesvask sånn at det ikke ser så rotete ut. Ikke det at hun bryr seg om det, men jeg liker at det ser litt ordentlig ut selv om det "bare" er henne som kommer 😉

Håper du får en fin Skjærtorsdag 🐣

#påske #skjærtorsdag #ferie #vær #solen #fintvær #april #aprilsnarr #katter #ronja #vinja #balkongliv #bestisen #venninnetreff #nouw #nouwblogg #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Påske
  • 72 visninger

Liker

Kommentarer