Sjalet vokser sakte men sikkert

Heisann!

Det har ikke blitt så veldig mye strikking på meg den siste tiden, men i går hentet jeg fram sjalet mitt igjen. Det er ikke så bredt enda, og da vokser det ganske fort.

Jeg er veldig spent på hvor bredt det blir innen jeg feller av, men ut fra bildene jeg har sett av ferdige prosjekter blir det ganske stort. Sjal skal være store, sånn at man kan surre seg inn i det når man blir litt frossen. Når jeg har prøvd meg på sjal tidligere syntes jeg ikke at jeg har klart å få de brede nok fort nok, men denne gangen ser det ut til å lykkes :-)

Får lyst til å prøve et annet garn senere, for å se om det fungerer like godt ;-)

#håndarbeid #strikke #strikkedilla #sjal #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Den ser mysig ut

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Det blir så mykt og godt, og holder meg varm når det blir kjølig 🥰

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Best å strikke når man har lyst og anledning. Jeg tar fram mitt innimellom og har kommet ca like langt som deg tror jeg. Det vokser saktere etterhvert som man øker, men blir veldig bra tilslutt. 😃 Stort og godt å ha rundt seg.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja det blir litt sånn at jeg strikker i perioder. Fikk tatt en del omganger på lørdagen 😉 Merker at det ikke vokser så fort nå som tidligere 😊

nouw.com/veralynn
happy,

Jeg har samme sjal som den og jeg bruker det mye. Men jeg kjøpte den fra andre som hadde strikket fra sammen garna. Lykke til med din:)

happy.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 De er lette og raske å strikke, så det kan være jeg lager flere av dem 😉

nouw.com/veralynn