Serietips - Cape Town

På jakt etter en ny serie se på, fant jeg denne serien fra 2016. Det er en samproduksjon mellom Sør Afrika og Tyskland, og jeg fant den på Amazon Prime. Har ikke sjekket om den finnes andre steder.

Jeg satt meg godt til rette å begynte å se, og tenke med meg selv at det var da noe kjent med den ene hovedpersonen. Å plutselig gikk det opp for meg at det var den norske skuespilleren Trond Espen Seim. Jeg hadde aldri hørt om serien før, og langt mindre at han hadde spilt i denne serien. En annen kjent skuespiller i serien, som ikke har den største rollen er Sør Afrikanske Arnold Vosloo. Som mange kanskje husker i rollen som Imhotep i de to første Mumien filmene.

Handlingen:
Politimannen Mat Joubert (Trond Espen Seim) pleide å være veldig god politimann, som løste de aller fleste sakene sine. Inntil for et år siden da hans kone Lara ble myrdet mens hun jobbet "undercover". Da gikk hele hans verden i knas, og han begynte å drikke kraftig og ble en person som ingen ville jobbe med.

Enkelte innen politiet tror at Mat Joubert er innblandet i drapet på kona, og den fremadstormende politietterforskeren Sanctus Snook (Boris Kodjoe) overflyttes til stasjonen for å etterforske saken. Akkurat det er veldig hysj hysj... Samtidig som Snook skal finne ut om Joubert er skyldig, skal han jobbe som hans partner. Akkurat er noe han egentlig ikke vil, for Joubert er ikke den letteste å jobbe med. De har mer enn nok å gjøre da en seriemorder er på ferde. Drapsofrene er ikke tilfeldig valgt, men kjente hverandre og det går fram at det er noe de har gjort tidligere som de nå skal straffes for.

Det er kun laget en sesong med 6 episoder, og jeg har så langt sett 4 episoder. Den er kanskje ikke superspennende, men allikevel ikke en dårlig serie.

#tvserie #serietips #capetown #krim #nouw #nouwblogg #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • TV-serier
  • 115 visninger

Liker

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,

Tack för det här tipset - ska se om jag kan hitta den någonstans att se.

nouw.com/itismadeby