Seks uker går jammen fort...

Jeg er av de som ikke er født med tykt og fyldig hår, nei fra jeg var barn har jeg hatt tynt og bløtt hår som blåser til alle kanter. Som igjen får meg til å se helt dust ut, hvis jeg da ikke bruker litt hairspray for å holde det i sjakk.

For at håret er så tynt er det viktig for meg at jeg klipper det jevnlig, og jeg går derfor til frisørdamen hver 6 uke. Da blir håret klippet, og motorveien av grått hår blir omhyggelig fjernet. Etter at jeg gikk tilbake til å være blondine syntes det heldigvis ikke så veldig godt, så om det skulle gå over tiden er det ikke helt krise. Var nok litt verre i de årene hvor jeg farget håret mitt svart og/eller mørke brunt.


For det meste har jeg brukt Studio Style Frisør på Oppsal som min faste salong. I noen år brukte jeg forskjellige salonger ned i Oslo sentrum, men jeg ble så lei av at så fort jeg hadde funnet en frisør jeg likte, ja da skulle den slutte. Sånt blir jeg så stressa av.


I går hadde det allerede gått seks uker siden sist gang jeg var hos frisøren, og det var godt å få litt orden på det. Resultatet etter 1,5 time i stolen ble dette... En kort og lettstelt frisyre, og det er det greieste når håret ikke er så tykt. Dessuten så syntes jeg selv at jeg kler kort hår bedre enn lang, har liksom ikke

#hår #frisyre #frisørdamen #klippe #stelle #farge #kort #lettstelt #velvære #blogg

  • Velvære
  • 6 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
frodith: Tusen takk ;o)) Jeg har hørt mye bra om Cutters, og skal man bare klippe håret sitt er det jo midt i blinken. Jeg farger jo ikke håret selv, så derfor kan ikke jeg bruke dem.
pittbulljedda.blogg.no/
fruensvilje.blogg .no,
fin dame,like deilig hver gang en besøker frisøren
fruensvilje.blogg.no
stavangerinmyheart,
Så flott:))) Ja det er herlig med et frisørbesøk... men som Frodith sier..... jeg har og gått til Cutters når jeg kun skal klippe meg og er veldig fornøyd:))
stavangerinmyheart.blogg.no
Vera Lynn,
solliv: Ja man føler seg som et nytt menneske med en gang ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Tusen takk ;o)) Ja det er godt å få stelt håret med jevne mellomrom ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
stavangerinmyheart: Tusen takk ;o)) Jeg tror de fleste som har litt lengde på håret, og som skal klippe vekk noen fliser syntes det er greit å gå til Cutters. Jeg skal jo gjøre mer, så derfor passer det ikke for meg å gå dit...
pittbulljedda.blogg.no/
Kjempefin du ble 😊 Det er kjempegodt med frisørbesøk, og man føler seg som ny 😊 Ønsker deg en kjempefin søndag 😊 Purr purr, fra Toril og kattene
www.dixierose.blogg.no
Toini,
Flott ble du! og du er flink å holde det ved like ja....
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
Vera Lynn,
Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk ;o)) Jeg storkoser meg når jeg er hos frisøren, for det er jo så deilig å la noen andre ordne med håret. Så er det jo også greit å få med seg den siste sladderen fra bydelen også, hihi! Ha en fin fredag.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Tusen takk ;o)) Håret mitt er ikke noe fint når det blir for langt, og da er det greit å gå jevnlig å stelle det ;o))
pittbulljedda.blogg.no/