Så ble det litt julestemning

I går kveld begynte det å snø lett, men utover kvelden og natten kom det mer og mer. Det blir så lyst og stemningsfult når alt blir hvitt, og den rene julestemningen ;o)) Jeg fant fram kamera og gikk ut på balkongen for å sikre meg noen bilder av snøen, for det var ikke gitt at den kom til å bli liggende til i dag ;o))

Heldigvis har temperaturen holdt seg rundt 0 punktet så snøen ligger der enda den ;o))


Det er mye frustrasjon og irritasjon inne på blogg.no om dagen. De som har blitt flyttet over til ny platform sliter med skrive og produsere innleggene sine. Foreløpig ligger jeg der jeg har vært hele tiden, så min frustrasjon er i dvale enda. Regner med at jeg sikkert kommer til å ha mitt å slite med jeg også, når det blir min tur til å flytte.


#snø #stemning #julestemning #vær #blogg #frustrasjon #irritasjon
  • Diverse
  • 4 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
Helge: Vi har ikke så mange barn her i de nærmeste bloggene, så det har blitt lite akebrett og snømenn. Det kommer sikkert til å gå seg til dette med den nye platformen etterhvert tenker. Jeg hadde en gammel profil på bloglovin' som jeg har vært inne å oppdatert, og holder på å legge til de jeg følger. Da er det litt lettere for meg å finne dem igjen, både nå og senere ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Toini,
Ja det er vakkert med snøen! og var deilig med litt nye motiver å ta bilder av...hihih...Du kan jo logge deg inn på bloglovin.no og se og bli kjent der....finne de du vil følge videre der, så er det klart....for dette blir den nye blokk oppgangen din...Du må lage den selv...hihih...Men fungerer helt oversiktlig og greit...lykke til når din tur til ny blogg kommer....
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
Vera Lynn,
Cecilie kristiansen: Ja nå som vi er i førjulstid er det ekstra kos, og akkurat nå har det begynt å snø igjen ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Ja det er det er flott nå, og jammen har det ikke begynt å snø litt igjen nå ikveld. Er du sikker på at det er .no og .com på bloglovin? Jeg har en profil på .com, som jeg har hatt lenge, men ikke bruk så mye. Jeg så du skrev .no til Connie tror jeg, og forsøkte å finne siden men den eksisterte ikke. Jeg har fått mailen om omleggingen, så da er det vel bare et spørsmål om tid før jeg er over ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
solliv,
Flott dette er så vakkert. Har du fått mail om flytting?
solliv.blogg.no
Vera Lynn,
solliv: Tusen takk ;o)) Ja det kom en mail fra dem med en en del informasjon, men det står ikke noe om når det fysisk skjer.
pittbulljedda.blogg.no/
frodith,
Hvis du har fått mail, så er det nok i morgen tidlig 😊 Plutselig er du over hos oss. Det er mye prøving på gang, jeg driver og prøver meg med header. Foreløpig har jeg bare et bilde. Men jeg vil ha et som ligger etterhvert. Blir for stort dette. Men må ha NOE inntil videre 😃 Tidligere i dag klarte jeg ikke å kommentere hos deg, håper det går nå 😊
frodith.blogg.no
Hanne Beate
,
Ja, det er så fint med snøen og all julebelysningen, - skikkelig julestemning! Føler med dere som blir tvangsflyttet til ny blogg-blokk, men det går seg nok til etterhvert. Dere kan sikkert dele noen tips og triks. 😲)
Vera Lynn,
frodith: Det har ikke skjedd noe enda på bloggen, men det kommer nok.... Hva med den gamle headeren din, kan du ikke bruke den da? Jeg regner med at jeg kommer til å sitte her om litt med vilt blikk og stive fingre jeg også, hehe! Jeg har også hatt problemer med å kommentere... Får masse feilmeldinger om at det ikke går, og så har det gått igjennom allikevel. Det retter seg nok, for de har litt av en jobb med å flytte oss over og få alt til å fungere.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Ja nå er det ordentlig stemning ute, og jeg storkoser meg ;o)) Alt som er nytt blir litt vanskelig i begynnelsen, men som du sier så får vi dele med oss av erfaringene så ordner det seg nok ;o)) Jeg er fortsatt på samme plassen, men har fått mailen så det kan nok hende at jeg er over før jeg aner ordet av det.
pittbulljedda.blogg.no/