Rydd og gi bort dag

Heisann 😊

I dag ble det en ordentlig sovemorgen, og det gjorde godt. Jeg var så vidt våken ved 6, men sovnet om å våknet neste gang når klokken dro over 10. Da var jeg lys våken og krøyp ut av senga, og skrudde opp varmen over alt. Det var kjølig både ute og inne 🥶

Etter kattenes morgenstell og min frokost, begynte jeg å dra ut vesker, sekker og lommebøker ut av skapene mine. Jeg har alt for mange, og bruker bare en brøkdel av det jeg har. Derfor bestemte jeg at nå var det på tide å kvitte meg med de jeg ikke brukte. Jeg tok en sånn utrensking i 2019 også, men da klarte jeg ikke å kvitte meg med så mange. I dag ble det en stor søppelsekk.

Etterpå gikk jeg løs på plastposene med deksler til diverse mobiltelefoner. Der sparte jeg ikke på noen av dem, for jeg har ikke noen mobil som passer til dem lenger.

Når jeg var ferdig lempet jeg alt sammen inn i bilen, og kjørte ned til Fretex med det. Jeg har ikke så lett for å kvitte meg med ting jeg har kjøpt, men når jeg først har gjort det er det veldig befriende.

#rydde #gibort #fretex #sovemorgen #vesker #sekker #lommebok #mobildeksel #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Torsdag
  • 91 visninger

Liker

Kommentarer

fruensvilje
,

veldig fornuftig ,og ja du hadde mange ser eg :=)

VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg trengte virkelig å kvitte meg med de som ikke lenger var i bruk, for de bare fylte opp plass i skapet. Bilde har jeg lånt fra Pixabay, så disse var ikke mine men jeg hadde nok like mange og fler.

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Så flink og effektiv du har vært idag da 😁 Ikke noe er som å få ryddet opp og kvittet seg med ting man ikke trenger ☺️ Gjør det 2 til 3 ganger i året! 😁 Nå har jeg salg om dagen, hvor jeg selger brukt ting til en billig penge! ☺️

Håper resten av fredagen din har vært bra 😊

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja det var godt å få det gjort, men jeg har flere skap igjen som må ryddes før jul... Burde nok ha vært flinkere til å legge ut ting på Finn.no, og fått noen slanter for tingene. Syntes det er litt skummelt alt det der, men det er vel på tide å ta meg selv i nakken.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Godt å få tatt en opprydding iblant. Man kjøper seg jo noe nytt innimellom og da er det greit å kvitte seg med det man ikke bruker lenger.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja egentlig burde man vel gi bort eller kvitte seg med en ting, når man tar en ny ting inn. Blir dessverre ikke sånn, og så ender man opp med fulle skaper.

nouw.com/veralynn
Helge
,

Godt at man får kvitt det et sted.. Riktig at komper er det samme som raspeballer. veldig godt med smør og sukker på. Må vente helt til 17 januar 2021 før jeg kommer til ultralyd med hjerte mitt. Det er gjerne slik i dag men må bare vente. Kunne jo sikkert ha tatt det på en privat klinikk men det koster flesk. Skal tenke på det men.... Har lyst på en togtur i dag og munnbind er alltid med. Deilig med litt andre inntrykk. Må skaffe nye munnbind i dag forresten. Fant de jeg har på kiwi,10 stk som kosta knappe 40 kr. Må jo bytte nesten hver dag. Bruker det kun på buss og i butikken. Nye vaner gir bedre sikkerhet for alle i disse tider. Ha en fin dag.

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har et godt forhold til Fretex, som får det meste av de tingene jeg ikke trenger lenger. Så hender det jo også at jeg legger igjen noen penger i butikken også 😊 Jeg liker dessverre ikke raspeballer, verken med eller uten sukker og smør. Ja det tar tid å få time til slike undersøkelser. Jeg kjøpte en ny pose med munnbind i går, som jeg skal ha liggende i bilen. Det hender ofte jeg ikke har noen veske med når jeg drar ut, så da er det greit å ha en pakke liggende i bilen Ha en fin lørdag.

nouw.com/veralynn
Kari,

Godt å få ryddet litt, og kjekt å vite at det kommer til nytte! 😊 Siste halvår har jeg nærmere halvert alt vi har hatt innomhus, som en forberedelse til flytting. 😊

www.kariengesvik.no
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg syntes det er veldig greit å kunne gi til Fretex, for da tjener de penger samtidig som andre kan finne ting til en billigere penge. Jeg skulle ha ryddet enda mer, men må ta det innimellom når energien er der.

nouw.com/veralynn