Pittbulljedda dro til frisørdamen

I dag var det på tide å komme seg en tur til frisørdamen, og gjøre noe med hårtustene igjen.... I fjor begynte jeg med å farge luggen og sidene foran i en annen farge, oransje, men i sommer har jeg droppet det å bare hatt det helt lyst. Nå syntes jeg det var på tide å gjøre en forandring igjen, men jeg hadde ikke lyst il å bruke oransje denne gangen. Ikke det at jeg ikke kledde det, for det syntes jeg nok at jeg gjorde. Det var bare det at jeg ikke hadde så mye i klesskapet mitt som passet med fargen.... :o))

Valget av farge ble rød som ble gjort noe mørkere, og resten av håret fikk også en litt mørkere tone for å matche opp luggen. Jeg er superfornøyd med fargen, hva syntes du??

Jeg måtte jo ta et lite selfie bilde, og syntes det ble et artig et med en Ronja i bakgrunnen som tydeligvis ser noe spennende ute i entréen :o))

#frisørdamen #hår #farge #hårfarge #rødt #rød #selfie #ronja #blogg #september #september2016 #lørdag

  • Velvære
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
frodith: Tusen takk <3 Jeg liker også godt begge fargene, som kan være lune og fine samtidig som de kan være sterke og litt ville 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3 Vi har blitt flotte og tøffe på håret begge to 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
annebe,
Syns det ble tøft og du kledde det godt 😊) Fint bilde, og artig utrykk på katta også..hehe..:)) God natt og fin morgendag <3
annebe.blogg.no
toveview,
Stilig dame, du kler virkelig den fargen ! Katten heter Ronja. Etter Ronja Røverdatter, eller? <3 Nattaklem !
toveview.blogg.no
Søtmonsen :)),
Så stilig det ble 😃
matogkakeoppskrifter.blogg.no
katrine,
så flott! det passet du 😊
katrinekri.blogg.no
Vera Lynn,
annebe: Tusen takk ?? Det har på tide å gjøre noen forandringer. Ronja lå å sov da jeg begynte å skulle ta bilde, men hun våknet vist. Ha en fortsatt solrik søndag ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
toveview: Tusen takk ?? Ja mest for ar hun er så rufsete i pelsen sin. Hun får tover bare jeg ser på... Ha en fortsatt fin søndag ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Søtmonsen 😊): Tusen takk ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
katrine: Tusen takk ??
pittbulljedda.blogg.no/